x
Vse kategorije
AngelSounds Mini za spremljanje bitja srca otroka+ gel BREZPLAČNO
AngelSounds Mini za spremljanje bitja srca otroka+ gel BREZPLAČNO
Oceni izdelek in zasluži
5.0 5

AngelSounds Mini za spremljanje bitja srca otroka+ gel BREZPLAČNO

Proizvajalec: AngelSounds
AngelSounds Mini za spremljanje bitja srca otroka je inovativen izdelek, medicinski pripomoček, ki je namenjen poslušanju bitja otroškega srca - predvsem v fetalnem času.
Cena: 37,27 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka Medicinski pripomoček
Delovanje doppler

Ocene in mnenja

Emira; | 9. 11. 2019 11:23
muminovicemira12@gmail.com
Izdelek je res super in sem prezadovoljna. Najlepša hvala.
Marjana; | 24. 03. 2020 22:04
Odlično
Zelo sem zadovoljna z Angel sounds mini, kupila sem ga na tej strani, ker je bil v akciji, preprost je za uporabo, priložena so navodila za uporabo in slušalke, lahko se poveže tudi na računalnik, dela brez problemov, uporablja se lahko z posebnim gelom, losjonom za telo ali pa meni najboljsim Aloe vera gelom, ki se ga da tudi naročiti na tej strani. Od vseh strani je bila tukaj najugodnejša ponudba, zelo hitra dostava, izdelek sem prejela v dveh delovnih dneh, zraven pa sem dobila še nekaj zelo uporabnih vzorčkov.
Lin; | 31. 01. 2021 20:52
AngelSounds
Ta napravica super deluje in je zelo enostavna za uporabo. Zelo me pomirja, da lahko spremljam bitje srčka mojega otročka, kadar sem v skrbeh, še posebej takrat, ko gibov še nisem čutila. Priložene so slušalke, baterija pa je tudi že nameščena, tako da lahko nemudoma pričnete z uporabo. Zraven sem kot darilo dobila še gel, ki je potreben, da se bitje srca sploh sliši. Tale akcija je res super in dejansko najugodnejša ponudba, ki sem jo našla pri nas. Dostava s pošto je bila tudi hitra. Definitivno priporočam.
Vanessa; | 5. 02. 2021 13:59
rosenrot989@gmail.com
Angel sounds je super in enostaven za uporabo. Naročila sem ga na Moja lekarna, ker je bil najugodnejši, zraven pa je gratis priložen tudi gel, s katerim namažeš trebuh, da lahko potem z napravo poslušaš bitje dojenčkovega srčka in tudi njegovo brcanje, oboje se lepo sliši preko slušalk. 😊 Napravo lahko povežeš tudi z računalnikom in posnameš zvok. Angel sounds priporočam vsem bodočim mamicam, saj te poslušanje pomiri in res razveseli, če pa zvok posnameš in predvajaš tudi dojenčku, ga s tem pomiriš, saj se čuti varnega.

Opis

pozor: ob nakupu aparata prejmete gratis ultrazvočni gel!

AngelSounds Mini za spremljanje bitja srca otroka je inovativen izdelek, medicinski pripomoček, ki je namenjen poslušanju bitja otroškega srca - predvsem v fetalnem času.

V kolikor bi želeli preverjati ustreznost bitja otroka v stopnji fetusa je morebiti AngelSounds Mini aparat izredno priročen.

Aparat deluje na principu doppler efekta, pri čemer lahko prav na ta način poslušamo številne zvoke razvijajočega se dojenčka v maternici.

Kdaj je mogoče slišati otroka?

Otroka lahko zaslišite takoj, ko se ta prične premikati. Otroka se žal ne sliši v primeru, da se fetus ne premika. Vsekakor pa je kljub mirovanju otroka možno slišati bitje srca, ki je pri otroku nekje med 120 in 160 utripov na minuto, kar je zelo hitro - do 2x hitrejše, kot je normalno bitje človeka.

Izdelek nam približa prečudovite glasove še nerojenega otroka, ki se razvija v maternici.

Kdaj uporabiti aparat za poslušanje?

S poslušanjem je smiselno pričeti nekje v tretjem mesecu starosti fetusa. Takrat je mogoče slišati brcanje otroka, šibke zvoke bitja otroškega srca, mogoče pa je slišati celo zanimivo kolcanje otroka. Tako se povežete in lahko slišie zvoke še nerojenega otroka ter se z njim povežete že v času, ko še ni rojen.

Izdelek spada v skupino medicinskih pripomočkov ter je povsem varen in precizen aparat. Omogoča celo snemanje zvkov, ki jih lahko poslušate vedno znova in znova.

Kaj vsebuje set AngelSounds Mini?

  • naprava AngelSounds Mini
  • 1x slušalke za poslušanje prijetnih zvokov še nerojenega otroka
  • 1x snemalni kabel za namen priklopa na računalnik in prenosa podatkov
  • 1x 9V baterija, ki napaja aparat in omogoča napajanje.

Naprava deluje na način dopplerjevega efekta, pri čemer zelo nazorno in razločno predvaja vse, kar se v maternici dogaja.

Izdelek je tako idealno darilovsem, ki bodo postali starši in so v veselem pričakovanju. Še posebej z velikim veseljem radi poslušajo tovrstno bitje srca starejši bratci in sestrice, saj nadvse radi prisustvujejo razvoju in rasti svojega novega člana.

Ostale prednosti aparata

  • omogoča poslušanje bitja otroškega srca od 12 tedna dalje
  • je izredno lepo darilo za nosečnice in bodoe starše
  • bratci in sestrice ga bodo z veseljem uporalbjali
  • uporablja se ga doma, zato lahko prisustvujejo vsi družinski člani
  • naprava je primerna celo za snemanje slišanega
  • ustvarite lahko trajne in zelo zanimive posnetke otrokovega početja

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka Medicinski pripomoček
Delovanje doppler

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.