Kavino olje Mioba, 10 mL

Kavino olje Mioba je vrhunsko stiskano kavino olje, ki je narejeno iz kavnih zrn s hladnim načinom stiskanja. Kavino olje Mioba je vrhunsko stiskano kavino olje, ki je narejeno iz kavnih zrn s hladnim načinom stiskanja.
930041 29108

Ocene in mnenja

Opis

IZDELKA NE TRŽIMO VEČ!

Kavino olje Mioba je vrhunsko stiskano kavino olje, ki je narejeno iz kavnih zrn s hladnim načinom stiskanja.

Olje je 100 % naravno, hlado stiskano olje. Postopek hladnega stiskanja ohrani vse hranilne in negovalne komponente v samem olju, ki bi se z drugačnimi načini (npr. ekstrakcijo) pridobivalja izničili.

Izdelek vsebuje visoko koncentracijo snovi, ki imajo antioksdativne lastnosti, kar pomeni, za dodatno zaščitijo kožo, kamor olje nanašamo. Zelo pomembna učinkovina so tudi fitosteroli vseh vrst, kofein ter maščobne kisline, ki pripomorejo k regeneraciji kože telesa.

Lastnosti tetmaja Kavino olje Mioba

Kavino olje je izredno prijetno za nanos, se hitro vpije ter ne pušča mastnega preostanka. Poskrbeti je potrebno le za intrnzivno vtiranje kozmetičnega proizvoda.

Primernost uporabe Kavino olje Mioba

Miobino visoko kvalitetno olje nanesite na površino obraza, ustnic, lahko tudi stegen, saj ima tam anticelulitni učinek. Izdelek je zelo pogosta sestavina anti age in anticelulitnih tretmajev.

Olje se tako zelo hitro vpija ter nudi celovit anti age učinek, ob enem pa v koži zadržuje tudi vlago, zato je uporaba tega proizvoda še toliko bolj primerna za vse osebe, ki imajo prekomerno suhko kožo.

Kavino olje dodajte kremam, olju, ki ga uporabljate za nanos na kožo, primerna pa je tudi kot dodatek negovalnim maskam.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Mioba Mioba
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov