Keto-Diastix trakovi za določanje glukoze in ketonov v urinu, 50 lističev

Hitro primeren način preizkušanja urina Enostavna navodila Uporablja se za preverjanje glukoze Hitro primeren način preizkušanja urina Enostavna navodila Uporablja se za preverjanje glukoze
519073 24099

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Keto-Diastix trakovi so trakovi namenjeni okvirnemu odčitavanju vsebnosti ketonov in glukoze v samem urinu.
Meritev poteka primerjalno kar pomeni, da specifično obarvanje testnih polj lističa po tem ko ga namočimo v urin primerjamo z barvno skalo, ki je priložena na sami valjasti škatljici, kjer se hranijo testni lističi Keto-Diastix.

Proizvajalec Keto-Diastix testnih trakov z Izjavo ES o skladnosti zagotavlja, da so Keto-Diastix trakovi medicinski pripmoček, ki je certificiran in skladen s predpisi, ki veljajo v EU.

  • Hiter in primeren način preizkušanja urina
  • Enostavna navodila
  • Uporablja se za preverjanje glukoze v urinskem vzorcu

Trakovi zagotavljajo hiter in prikladen način preizkušanja urina na prisotnost in koncentracijo glukoze in ketonov (acetoksiocetna kislina). Acetoocetno kislino lahko najdemo v urinu pri osebah s sladkorno boleznijo in se bolj pogosto imenuje ketonsko telo. Ko se listič potopli vtestni urin, se testna območja barvno spreminjajo glede na količino glukoze in ketonov v urinu.

Uporaba keto-diastix trakov lahko vas in vašega zdravnika opozorita na spremembe vašega zdravstvenega stanja, zaradi česar so morebiti potrebne prilagoditve v vaši prehrani in / ali zdravilih.

Pazljivo sledite navodilom za uporabo za testiranje s Ketp-Diastix trakovi in pravilno izvedite testiranje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bayer Bayer
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja