Klorela Yaeyama, 100, 200 ali 400 tablet

Klorela Yaeyama je modrozelena alga, ki se uporablja za obogatitev prehrane z naravnimi in koristnimi rastlinskimi hranili.

9780 9780

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Klorela Yaeyama je modrozelena alga, ki se uporablja za obogatitev prehrane z naravnimi in koristnimi rastlinskimi hranili. Ima visoko vsebnost beljakovin, vitamina A, B12, K, folne kisline ter mineralov. Zahvaljujoč posebnemu postopku upraševanja, je Klorela Yaeyama lahko prebavljiva. Sprva je bila absorpcija tablet klorele zgolj 50% do 60%, odkar pa je v rabi tehnologija hladnega sušenja, je raven absorpcije že približno 82%.

Yaeyama Chlorella, vzgojena na področju otoka Ishigaki, privlači pozornost.

Ker vedno sledimo najvišji kakovosti.
Naša klorela je gojena pod sijočim soncem, v čisti vodi in zraku ter v bogatem naravnem okolju. Naše poslanstvo je ustvariti visokokakovostno klorelo z visoko dodano vrednostjo, ki je "resnično koristna za zdravje in srečo človeštva" in jo razširjamo v svet.

Klorela Yaeyama je hranljiva, modro-zelena alga. Yeayama Chlorella se proizvaja v nadzorovanem okolju na področju Japonske. Chlorella ima številne dokazane in teoretične prednosti, zato ima njeno uživanje številne prednosti.

Če želimo klorelo uporabljati za vzdrževanje zdravja in jo vključiti v prehrano, jo je potrebno tudi ustrezno gojiti.

Kako poteka gojenje klorele Yaeyama?

- gojenje poteka v prisotnosti obnovljive sončne energije, ki je obnovljiva

- alge so gojene v strogo nadzorovanih pogojih

- prav ustreznost gojenja omogoča akumuliranje in proizvodnjo kvalitetnih beljakovin ter drugih sestavin, ki so ključne za delovanje te kvalitetne alge

Prav vsebnost beljakovin in drugih hraničnih snovi, dela to algo iz Japonske eno izmed najbolj kvalitentih alg, ki jih poznamo. Njena živo temnozelena barva je podobnega vonja kot matcha zeleni čaj ali alge aonori. Tako pridobljena klorela je visoko hranljiva rastlina in ne vsebuje pesticidov.

Sestavine klorele Yaeyama

Klorela je obogatena s številmimi komponentami, bogatijo jo predvem proteinske molekule, pa tudi vitaminsko in mineralne snovi.

Klorelo tako bogatijo sledeče snovi:

Vitamin B12 - njegova visoka vsebnost je pomembna predvsem za prehrano veganov in vegetariancev.B12 vitamin se nahaja predvsem v rdečem mesu, nadomeščamo pa ga lahko tudi s kvalitetnimi prehranskimi dopolnili.

Vitamin K ima pomembno vlogo pri normalnemu strjevanju krvi, ob enem ohranja zdrave koste.

Železo imapomembno vlogo pri nastanku eritrocitov, katerih vloga je predvsem prenašanje prostega kisika od pljuč pa vse do tkiv, ki kri nasičeno s kisikom tudi sprejmejo. Železo prispeva tudi k sproščanju energije pri presnovi ter zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Vitamin A ima pomembno vlogo pri metabolizmu železovih ionov, pomembna vloga je tudi v primeru ohranjanja delovanja oči, vidne zaznave našega organizma. A vitamin je prav tako pomemben pri delovanju imunskega sistema ter pri specializaciji celic. Vitamin A prispeva tudi k ohranjanju zdravih sluznic in k ohranjanju zdrave kože.

Priporočena uporaba

Odmerite po 6 tablet na dan skupaj z obrokom ali med obroki. Klorela Yaeyama je primerna tudi za vegetarijance in vegane.

Hranite na suhem mestu, pri sobni temperaturi izven dosega otrok.

Kontrola kakovosti: dr. Iztok Ostan

Proizvedeno v EU.

Priloge

Sestavine

Sestavine:
Alga klorela Yaeyama (99,5%), sredstvo proti sprijemanju: trikalcijev fosfat (0,5%).

Sestavine: VDnevni odmerek (3g/ 6 tablet) %PDV*
Alga klorela (Chlorella) Yaeyama (ekstrakt) 600 mg -
Vitamin A 278,7 mcg 35%
Vitamin K 25,0 mcg 33%
Vitamin B12 0,8 mcg 32%
Folna kislina 54,0 mcg 27%
Železo 3,7 mg 26%
Linolenska kislina 6,6 mg -
Linolna kislina 17,3 mg -
Klorofil 110 mg -
Lutein

*Priporčeni dnevni vnos.

Hranilna vrednost Na 100 g
Energijska vrednost 402 kcal
Maščobe 12,7 g (od tega nasičenih 0 g)
Ogljikovi hidrati 1,5 g (od tega sladkorji 0 g)
Beljakovine 63,1 g
Prehranske vlaknine 14,6 g

 

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kaj je magnetna terapija?

Magnetna terapija je terapija, ki je namenjena zdravljenju raznih obolenj, pa naj si gre za bolečine, poškodbe ali pa motnje. Magnetna terapija deluje na principu statičnih in utripajočih magnetnih...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Nehotena izguba telesne teže

Katere ukrepe zdravnika lahko pričakujete?
Zdravnik vas bo o vaši težavi podrobno izprašal, opravil bo telesni pregled in po potrebi odredil potrebne preiskave. Najpogosteje so to laboratorijske preiskave krvi in urina, rentgensko slikanje pljuč, po potrebi tudi ultrazvok trebuha. Na osnovi izvidov se bo odločil za zdravljenje ali morda za napotitev do ustreznega specialista.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lekarna Žužemberk Lekarna Žužemberk
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov