Raid Mosche e Zanzare Eucalyptus sprej proti letečim insektom, 400 mL

<strong>Raid Mosche e Zanzare Eucalyptus sprej proti letečim insektom je učinkovit insekticid, ki je namenjen zatiranju vseh letečih insektov.<br><br>Opozorilo: najmanjša količina za nakup sta 2 izdelka.</strong> Raid Mosche e Zanzare Eucalyptus sprej proti letečim insektom je učinkovit insekticid, ki je namenjen zatiranju vseh letečih insektov.

Opozorilo: najmanjša količina za nakup sta 2 izdelka.
19637 19637

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv na povezavi >>!

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.


Opozorilo: najmanjša količina za nakup sta 2 izdelka.


Raid Mosche e Zanzare Eucalyptus sprej proti letečim insektom je učinkovit insekticid, ki je namenjen zatiranju vseh letečih insektov.

Izdelek vsebuje 1R-trans Phenothrin in Prallethrin, ki oba pripomoreta k biocidni sposobnosti spreja.

Izdelek je odišavljen.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Angina pektoris je najpogostejsi simptom, ki ga povzročajo zožitve venčnih arterij (ateroskleroza). Ker je ateroskleroza začetna stopnja večine srčnih obolenj, nas angina pektoris opozarja na možnost različnih bolezni srca.

KAJ SPROŽI NAPADE?

Bolečina izvira v srčni mišici in je posledica nezadostne oskrbe srčne mišicc s krvjo. Je znak bolezni vcncnih arterij  in ishemične bolezni srca (JBS). Lahko se pojavi pri hoji, še posebej v hladnem vremenu ali po obroku, včasih pa nastopi tudi ob mirovanju ali vas celo zbudi iz spanja. Nekateri bolniki opažajo napade prsnih bolečin ob razburjenju.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Raid Raid
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja