x
Vse kategorije
Krom GTF prehranski dodatek, 30 tablet
Krom GTF prehranski dodatek, 30 tablet
Oceni izdelek in zasluži
5.0 1

Krom GTF prehranski dodatek, 30 tablet

Proizvajalec: Neopredeljen

Krom GTF prehranski dodatek je prehransko dopolnilo v obliki tablet, ki vsebuje krom v obliki krom organskega kompleksa.

Cena: 12,24 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka Prehransko dopolnilo, izdelki za uspešno hujšanje

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Krom GTF prehranski dodatek je prehransko dopolnilo v obliki tablet, ki vsebuje krom v obliki krom organskega kompleksa.

Ker je kompleks organske narave se v našm organizmu pri presnovi v prebavnem traktu razgradi in sprosti se potreben krom. Krom kot element je izrednega pomena v številnih procesih, ki se dogajajo v našem telesu na bazi celic.

Kromovi ioni sodelujejo pri procesu transformacije enostavnih sladkorjev in sicer predvsem glukoze.

Krom GTF prehransko dopolnilo je vir visoko kvalitetnega in učinkovitega kroma. Ena tabbletka vsebuje 50 mikro gramov tega nujno potrebnega mikro elementa, ki je organsko vezan. Z eno tableto dnevno tako pokrijete celotno dnevno potrebo po ionih kroma, ki jih vaš organizem potrebuje.

Osebe, ki trpijo za kronično obolelostjo predvsem so to sladkorni bolniki naj se o uporabi prehranskega dodatka pogovorijo z zdravnikom. Prehransko dodatek nima stranskih učinkov, izdelek pa je primeren tudi za diabetike.

Za kaj vse je krom pomemben v našem organizmu?

- uravnava vsebnost glukoze v krvi

Krom GTF tako omogoča posebno prehransko dopolnitev, ki vpliva predvsem na presnovo ter optimalno porabo ogljikovih hidratov. GTF oblika korma je posebna modificirana oblika tega mikroelementa, ki jo organizem potrebuje in tudi sprejme. Biološka uporabnost takega kroma je z drugimi besedami visoka. Čemu ne bi vašemu organizmu dodali krom, ki ga telo lažje sprejme.

Izdelek je prehransko dopolnilo ter ni nadomestilo za redno raznovrstno prehranjevanje. Shranjujte na varnem, zaščiteno pred dosegom otrok.

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Ocene in mnenja

Nada; | 17. 04. 2019 01:24
ocena
Kupila sem za mojo hčer pravi,da se počuti odlično,da prej je bila utrujena,da zdaj je v vredu,da ni več utrujena za sladkor v krvi ima sicer povišen ampak,da bo  postopoma v vredu.

Koristni video nasveti

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Lekadol 500 mg, 20 tablet

3,59 €

Kirurške maske IIR, 50 mask

7,99 €
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka Prehransko dopolnilo, izdelki za uspešno hujšanje

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.