Krom GTF prehranski dodatek, 30 tablet

<p>Krom GTF prehranski dodatek je prehransko dopolnilo v obliki tablet, ki vsebuje krom v obliki krom organskega kompleksa.</p>

Krom GTF prehranski dodatek je prehransko dopolnilo v obliki tablet, ki vsebuje krom v obliki krom organskega kompleksa.

514381 27751

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Nada **** 17. 04. 2019 01:24
Kupila sem za mojo hčer pravi,da se počuti odlično,da prej je bila utrujena,da zdaj je v vredu,da ni... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Krom GTF prehranski dodatek je prehransko dopolnilo v obliki tablet, ki vsebuje krom v obliki krom organskega kompleksa.

Ker je kompleks organske narave se v našm organizmu pri presnovi v prebavnem traktu razgradi in sprosti se potreben krom. Krom kot element je izrednega pomena v številnih procesih, ki se dogajajo v našem telesu na bazi celic.

Kromovi ioni sodelujejo pri procesu transformacije enostavnih sladkorjev in sicer predvsem glukoze.

Krom GTF prehransko dopolnilo je vir visoko kvalitetnega in učinkovitega kroma. Ena tabbletka vsebuje 50 mikro gramov tega nujno potrebnega mikro elementa, ki je organsko vezan. Z eno tableto dnevno tako pokrijete celotno dnevno potrebo po ionih kroma, ki jih vaš organizem potrebuje.

Osebe, ki trpijo za kronično obolelostjo predvsem so to sladkorni bolniki naj se o uporabi prehranskega dodatka pogovorijo z zdravnikom. Prehransko dodatek nima stranskih učinkov, izdelek pa je primeren tudi za diabetike.

Za kaj vse je krom pomemben v našem organizmu?

- uravnava vsebnost glukoze v krvi

Krom GTF tako omogoča posebno prehransko dopolnitev, ki vpliva predvsem na presnovo ter optimalno porabo ogljikovih hidratov. GTF oblika korma je posebna modificirana oblika tega mikroelementa, ki jo organizem potrebuje in tudi sprejme. Biološka uporabnost takega kroma je z drugimi besedami visoka. Čemu ne bi vašemu organizmu dodali krom, ki ga telo lažje sprejme.

Izdelek je prehransko dopolnilo ter ni nadomestilo za redno raznovrstno prehranjevanje. Shranjujte na varnem, zaščiteno pred dosegom otrok.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov