Supra RC-15 za anemične pse, 30 tablet

Supra RC-15 za anemične pse je inovativno dopolnilo prehrani psom, je hematinik, ki pripomore k nastajanju rdečih krvničk in pospeši njihovo produkcijo. Supra RC-15 za anemične pse je inovativno dopolnilo prehrani psom, je hematinik, ki pripomore k nastajanju rdečih krvničk in pospeši njihovo produkcijo.
445568 4795

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Supra RC-15 za anemične pse je inovativno dopolnilo prehrani psom, je hematinik, ki pripomore k nastajanju rdečih krvničk in pospeši njihovo produkcijo.

Izdelek v obliki tablet tako vsebuje veliko pomembnih vitmainom in makroelementov, ki so pomembni za produkcijo rdečih krvnih celic. 

Kdaj je smiselno uporabiti Supra RC-15?

 • kadar prihaja do motenj, ki so povezane s pomanjkanjem mineralov
 • pri motnjah reprodukcije ali razmnoževanja
 • pri motnjah rasti
 • pri motnjah presnove
 • pri različnih motnjah gastrointestinalnega trakta živali
 • v primeru motenj, ki so posledica neustreznosti prehrane
 • v primeru motenj, ki so posledica okužb z mikroorganizmi
 • kadar je žival podvržena krvodajalstvu
 • kadar je žival v obdobju laktacije
 • kadar je žival breja
 • kadar je namen poveševati mišično maso in splošno zmogljivost
 • kadar je žival neješča

Odmerjanje Supra RC-15 tablet

Srednji in veliki psi: 1 žveč. tableta na 15 kg telesne teže na dan ( lahko razdelite na 2 odmerka- zjutraj in zvečer). Lahko direktno v gobček ali vmešano v hrano.

Izdelek vsebuje pomembne mikorelemente in vitmasine, med drugimi predvsem: železo, baker, B1, B3, B6, B9,B12 vitamini, C vitamin ali askorbinska kislina. 

Za vse sestavine se prijavite na spletni strani. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ledvična odpoved

Koga lahko bolezen prizadene?
Ledvici sta življenjsko pomembna izločevalna organa, ki čistita telo škodljivih snovi, uravnavata vodno ravnotežje in proizvajata telesu lastne hormone. Iz krvi filtrirata razgradne produkte presnove, sol in vodo ter jih v obliki urina transportirata iz telesa.

Iz ledvične insuficience ali ledvičnega obolenja se lahko razvije ledvična odpoved, ki lahko nastopi akutno ali pa ledvici postopno izgubljata svojo funkcijsko sposobnost. Do tega pride pri enem človeku na 17.000-25.000 ljudi letno. Z naraščajočo starostjo postane bolezen pogostejša. Sami po sebi imata ledvici velike rezerve in celo izguba ene ledvice ne povzroča nikakršnih problemov za organizem. Ko pa je okvarjenega več kot 60 odstotkov tkiva, sistem razpade.

Po nastopu ledvične odpovedi postaja urin vse bolj voden in nastaja v vedno manjši količini. Zaradi tega ostajajo v krvi odpadne snovi, kar vodi do zastrupljanja (uremija ali zastrupitev s sečem).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: VetNova VetNova
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov