KurkuMed platinum – BioAktivna kurkuma, 30 kapsul

KurkuMed platinum je novo prehransko dopolnilo z ekološko pridelanim izvlečkom kurkume – CureIT. KurkuMed platinum je novo prehransko dopolnilo z ekološko pridelanim izvlečkom kurkume – CureIT.
536083 5165

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 11. 06. 2017 10:36
Zanimiv proizvod, se mi zdi da je nekolk boljš kot drugi proizvodi...ka pa vem... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

KurkuMed platinum je novo prehransko dopolnilo  z ekološko pridelanim izvlečkom kurkume – CureIT. Izvleček je produkt napredne tehnologije PNS, ki omogoča izredno dobro biorazpoložljivost kurkuminoidov (dobro absorpcijo in podaljšano delovanje).

•    500 mg ekološko pridelane kurkume s kar 225 mg kurkuminoidov  (od tega 80 % kurkumina) v naravnem matriksu
•    brez živalskih sestavin
•    samo 1 kapsula/dan, najbolje pred spanjem

Kurkumin prah ni dovolj?

Drži - kurkumin prah preprosto ni dovolj. Za ustrezno občuten učinek bi morali pojesti velike količine kurkuminega prahu, da bi bil učinek le-te ustrezno opazen. Ker je to praktično nemogoče, se pogosto poslužujemo prehranskih dopolnil, ki vsebujejo koncentrate aktivnih sestavin, ki so izolirane iz prahu navadne kurkume.

Kurkumin ekstrakt je formuliran tako, da je v prebavnem sistemu kar se da dobro obstojen, po drugi strani pa kar se da dobro prehaja celično steno prebavnega trakta.

Navaden prah kurkume, ki ga uporabljamo pri pripravi hrane ponavadi v prebavnem traktu razpade in je v zelo majhnem deležu dostopen telesnim celicam. Pravimo, da ima tovrsten kurkumin nizko biološko uporabnost. Biološko uporabnost pa s pomočjo tehnoloških postopkov izdelave prehranskega dopolnila signifikantno izboljšamo.

Prednosti jemanja prehranskega dopolnila

- bioaktivna oblika kurkumina
- visoka vsebnost kurkumina
- polna moč kurkuminoidov
- izvleček ekološko pridelane kurkume

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Pik klopa

Uporaba običajne pincete ni primerna, saj lahko možnost okužbe celo povečamo. Če telo okuženega klopa močno stisnemo, se sprostijo bakterije in virusi, ki so sicer v njegovem telesu in tako se poveča nevarnost vdora teh povzročiteljev v človekovo telo. S tako za odstranjevanje klopov posebej prerejeno pinceto klopa primerno čim bližje ustnemu delu in ga s počasnim, vendar vztrajnim vlečenjem izvlečemo, ranico in pinceto razkužimo in si umijemo roke.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Fidimed Fidimed
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja