Davines energijski vitaminski gel, 150 mL

Rahlo napne in fiksira ter hkrati nudi rahel styling efekt. Rahlo napne in fiksira ter hkrati nudi rahel styling efekt.
511404 4894

Ocene in mnenja

Opis

Vitamin E, provitamin 8 in fitobiodin za revitalizacijo lasišča za tanke, Iomljive, redke lase.

Rezultati

Ko ga nanesete na lasišče in ob korenino lasu, rahlo napne in fiksira ter hkrati nudi rahel styling efekt. Tankim in preutrujenirn lasem omogoča, da pridobijo moč in gostoto.

Tip las

lomljivi, tanki lasje brez volumna.
Formulacija: pH 5,5.

Uporaba

Po šamponiranju, nanesite na lasišče ln nežno masirajte, porazdelite z glavnikom po dolžini do konic. Ne izplakujte,

Kako pogosto se uporablja: Intenzivni tretma: 3 krat tedensko dva tedna. Vzdrževalni tretma: 1 krat tedensko skozi celo leto.

Lastnosti

Energijski gel, bogat z regenerativnimi (sivka, evkaliptus) in stimulativnimi (ilanqilang, cimet) esencialnirm olji. Zaradi specialne formulacije z vitarninom E ln provitaminom 85 je bistven pri tretmaju tankih in preutrujenih las za pridobitev gostote in življenja. Vsebuje Tissue RespIration Factor, pomemben revitalizacijski in vlažilni agent.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik na trajnem antikoagulacijskem zdravljenju

Ali in kako lahko antikoagulacijsko zdravljenje preprečite?
Zdravljenja z antikoagulacijskimi zdravili ni mogoče preprečiti, ker tudi osnovne bolezni, ki je privedla do potrebe po antikoagulacijskem zdravljenju, največkrat ni mogoče preprečiti.
Spremljanje bolnika
Zdravljenje z varfarinom zahteva reden laboratorijski nadzor z meritvijo protrombinskega časa oz. INR. Ves čas lovimo ravnotežje med pričakovanim antikoagulacijskim učinkom in možnostmi krvavitve. Prvo kontrolo PČ/INR opravimo tretji dan od začetka zdravljenja, nato vsak drugi ali tretji dan, dokler ne dosežemo stabilne vrednosti INR. Za večino bolnikov je optimalno terapevtsko območje INR med 2,0-3,0. Pri bolnikih, ki so zelo ogroženi za nastanek strdkov, je ciljno območje INR višje - med 2,5 in 3,5. Ciljno območje INR mora biti vedno zapisano na izvidu, ki ga bolniki prejmejo ob vodenju v antikoagulacijski ambulanti. Kadar je INR pod 2,0, se zveča tveganje za nastanek strdkov v žilah ali srcu; ob INR nad 3,0 pa se zveča tveganje za krvavitev.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Davines Davines
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja