La Nature lavender kopalna sol z cvetovi sivke v okrasni steklenički, 250 g

Kristali soli izločajo posebej uravnoteženo sestavino mineralnih snovi za razvajanje kože. Kristali soli izločajo posebej uravnoteženo sestavino mineralnih snovi za razvajanje kože.
10208 10208

Ocene in mnenja

Opis

Namakajte se v solni kopeli La Nature Lavender ter sprostite telo, dušo in um.  Kristali soli izločajo posebej uravnoteženo sestavino mineralnih snovi za razvajanje kože.

Navodila za uporabo

Potresite 4-6 žlic soli v prazno kad in pustite da se hitro raztopi pod toplo tekočo vodo. Vaša kopel naj traja približno 20 minut, temperatura vode naj bo približno 37 stopinj C.

O liniji

Blagodejni vonj Provance…
Ta čudovita rastlina  ima s svojim vonjem blagodejni učinek na telo in duha ker pomaga pri nervozi in stresnih situacijah. Sivka je veljala skozi stoletja za čudežno rastlino. Ljudje so njene cvetove dajali tudi pod posteljno blazino, ker je prinašala mir v zakon.
Negovalna linija La Nature Lavandel je namenjena občutljivi ter stresni koži. Sivka v kombinacije z mandljevim oljem karitejevim maslom, kamilico, ognjičem ter rožmarinom revitalizira kožo, jo nahrani ter oskrbi s potrebnimi sestavinami

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dieta s posebno formulo

Ob tem je treba vedeti, da večino izdelkov za to dieto prodajajo laiki, od katerih ne morete pričakovati nikakršne strokovne pomoči. Stvar lahko postane nevarna, ko prodajalci po hišah vsiljivo razlagajo, da imajo praški zdravilno moč in da so lahko nadomestek za zdravila ali pa terapija proti različnim boleznim. Tak je bil primer podjetja Herbalife", ki so ga ljudje močno kritizirali.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: La Nature La Nature
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja