x
Vse kategorije
SugarSweet 1:10 kristalne granule
SugarSweet 1:10 kristalne granule
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

SugarSweet 1:10 kristalne granule

Proizvajalec: Neopredeljen

SugarSweet 1:10 kristalne granule predstavljajo sladkor, ki ima kar deset krat slajšo sladilno moč, kot ima sladkor pridobljen iz sladkornega trsa.

Cena: 16,56 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

SugarSweet 1:10 kristalne granule predstavljajo sladkor, ki ima kar 10 krat slajšo sladilno moč, kot ima sladkor pridobljen iz sladkornega trsa.

SugarSweet 1:10 kristalne granule so primerne za vse, ki želijo uporabljati naraven, nizko kaloričen nadomestek navadnega trsnega sladkorja. Kristaliničen sladkor SugaSweet je pridobljen s pomočjo naravne fermentacije samega rastlinskega škroba. Izdelek je kakor nalašč tudi za vse tiste osebe, ki imajo rade sladko življenje ob enem pa ne želijo obremenjevati svojega organizma.

Prehransko sladilo je kakor nalašč za slajenje vseh vrst hrane - izdelek prijetno sladi, ob enem tudi prijetno osveži, zato je kakor nalašč za dodajanje torticam, biskvitom, mlečnim napitkom ipd.

V kolikor želite manj močno slajenje uporabite SugarSweet 1:2 ali 1:1 sladilno sredstvo.

SugarSweet 1:10 se pri pripravi jedi obnaša enako kot navadni sladkor in obenem daje osvežujoč okus. Sladilo tako dodajajte lahkim jedem, predvsem sadju, sladicam ipd..

Sladkor praktično nima kalorij, zato ne povzroča "odvisnosti". Sladilo je izdelano namreč iz Stevije, ki je povsem naraven proizvod ter iz eritritola. Obe sestavini sladkorja nimata vpliva na nihane krvnega sladkorja in na nihanje proizvodnje inzulina.

Izdelek je kakor nalašč za uporabo pri raznih dietah, saj tako onemogoča poviševanje kaloričnih vrednosti z vnosom. Vsa sladila SugarSweet so brez kalorij, brez glikemične vrednosti, brez alergenov, dodatkov preprostih sladkorjev, ipd.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.