La Nature Lemon Mytre losion za telo, 200 mL

<p>Lemon Mytre losion poživlja kožo, jo osveži in ji daje prijeten videz in občutek.</p>

Lemon Mytre losion poživlja kožo, jo osveži in ji daje prijeten videz in občutek.

10227 10227

Ocene in mnenja

Opis

Nežen losion za telo v kombinaciji naravnih olj in masla manga, naredi kožo nežno in negovano. Namen uporabe losona je navlažiti kožo in jo zaščititi pred izsušitvijo. Losion se hitro vpije v  kožo in jo naredi prožno in mehko. Lemon Mytre losion  poživlja kož, jo osveži in ji daje prijeten videz in občutek

O liniji La Nature Lemon

Sveža eksotična dišava iz Avstralskega deževnega gozda…
Prijetno dišavo limone spremlja razburljiv lahek sadni vonj  s svežo lesno noto. Limonina negovalna linija La Nature je primerna za občutljivo suho kožo. Zlitje vonja sveže limone in maslo manga, ljubkujeta vaše telo kot topel poletni dež.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ločevalna dieta

Kdor tega noče, mora ves čas paziti, da ločuje ogljikove hidrate in beljakovine. Kako daleč od resnice je ta trditev, kaže že dejstvo, da naše prvo in najpomembnejše živilo, materino mleko, poleg vrste drugih sestavin vsebuje tudi odlično mešanico beljakovin in ogljikovih hidratov. Celo prebavnemu sistemu dojenčkov, ki je še dokaj nerazvit, brez težav uspe skupaj prebaviti ti »nezdružljivi- sestavini. Določena živila so pri ločevalni dieti celo prepovedana in jih ne smete zaužiti niti ločeno od drugih. Gre predvsem za močno predelana živila, kot so izdelki iz bele moke, sladkarije, pripravljene jedi, konzerve in nekatera poživila. Ostaja pa uganka, zakaj ne smete jesti arašidov, svinjine in brusnic.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: La Nature La Nature
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja