La Nature olive darilni set 1

La Nature olive olive darilni set. La Nature olive olive darilni set.
10222 10222

Ocene in mnenja

Opis

Vsebuje

- Gel za prhanje, 200ml ,
- Losion za telo, 60ml ,
- Krema za roke, 50ml ,
- Trdo milo (25g) v mošnjičku.

O La Nature

Soli za kopanje, naravna mila ter drugi proizvodi za nego telesa in harmonični vonji za prostor iz La  Nature, so narejeni iz narave, pri čemer se sestavine  za izdelavo teh vrhunskih proizvodov pridobivajo na vseh koncih sveta. Limona Mytre iz Avstralije, oliva s področja Mediterana, mango iz jugovzhodne Azije.
Kozmetika La Nature vsebuje več linij, ki so namenjene naravni negi kože telesa za najbolj zahtevne uporabnike. Linije so:
-    Orange
-    Olive,
-    Rose,
-    Vanille,
-    Lavendel,
-    Lemon Mytre,
-    Linija za moške, drugo
Poleg nege kože telesa, se kozmetika lahko pohvali tudi z izjemnimi naravnimi dišavami za prostor ter drugimi dekorativnimi proizvodi, ki vas očarajo in popeljejo v čudoviti svet naravnih vonjev.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dieta dr. Atkinsa

Ketoza je bila za Atkinsa najpomembnejša stvar. Opisoval jo je kot »enkratno darilo življenja« ter kot »tako čudovito kot seks in sončna svetloba«. Leta 2004 v zadnji izdaji svoje knjige ni govoril več o »ketozi« (ta pojem je bil namreč njegova ideja), ampak nekoliko bolj korektno o lipolizi, ki pomeni zmanjšanje maščobe. Privrženci njegove diete so zelo veseli, ko dosežejo ta stadij, ne glede na to, kako se imenuje. Zmerilnim trakcem redno preverjajo, ali so v urinu prisotni ketoni. Stroga začetna faza traja dva tedna in jo lahko po želji podaljšujete. V tem času lahko dnevno zaužijete le 20 gramov ogljikovih hidratov.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: La Nature La Nature
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja