Natural Wealth Vitamin C 500 mg, 100 kaplet

<p>Natural Wealth Vitamin C kapsule vsebujejo po 500 mg vitamina C.</p>

Natural Wealth Vitamin C kapsule vsebujejo po 500 mg vitamina C.

495255 24593

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Natural Wealth Vitamin C kapsule vsebujejo po 500 mg vitamina C (askorbinske kisline). Kot dodatek vitaminu C so dodani še citronski bioflavonoidi ter šipkov ekstrakt, ki je prav tako obogaten z vitaminom C.

Ob zaužitju kaplete se vitamin C sprošča dalj časa, in sicer do 6 ur. Takemu načinu sproščanja pravimo modificirano oziroma podaljšano sproščanje učinkovine in posledično celodnevni kontinuiran vnos potrebnega vitamina C.

Kakšna je vloga vitamina C v telesu?

Vitamin C ima v telesu zelo pomembno predvsem pa zaščitno vlogo. Vstopa v številne metabolične in druge procese ter podpira delovanje imunskega sistema. Največja koncentracija vitamina C je v očesu.

Vitamin C ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema, med intenzivno telesno vadbo in po njej.

Koristno delovanje vitamina C (askorbinske kisline) dosežete že z dnevnim vnosom 200 mg tega vitamina. Vitamin C v telesu vstopa v številne metabolične procese, pomemben je celo za sintezo kolagen, ter pri zaščiti telesnih celic pred oksidativnim stresom in posledično propadom celic ter celičnih struktur.

Vitamin C prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema, k normalnemu psihološkemu delovanju, k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k obnovi reducirane oblike vitamina E in k sproščanju energije pri presnovi ter povečuje absorpcijo železa.

Vsebnost Natural Wealth Vitamin C v eni kapleti

500 mg vitamina C (L-askorbinska kislina) 625 % PDV/RDA
25 mg citronskih bioflavonoidov (pomaranča),
16 mg šipka v prahu (Rosa canina, fructus)

Priporočena uporaba Natural Wealth Vitamin C kaplet

Natural Wealth Vitamin C prehransko dopolnilo je namenjeno za normalno delovanje imunskega sistema, športnikom, osebam, ki pogosto zbolijo in osebam, ki so pogosto izpostavljene stresnim dejavnikom ali hujšim telesnim naporom.

Način uporabe prehranskega dopolnila Natural Wealth Vitamin C

Odrasli vzemite po eno tableto dnevno, najbolje med obrokom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natural Wealth Natural Wealth
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja