La Nature rose sol za kopanje z cvetovi vrtnic v okrasni steklenički, 250 g

Kristali soli izločajo posebej uravnoteženo sestavino mineralnih snovi za razvajanje kože. Kristali soli izločajo posebej uravnoteženo sestavino mineralnih snovi za razvajanje kože.
10207 10207

Ocene in mnenja

Opis

Namakajte se v solni kopeli la Nature Rose, sprostite telo, dušo in um. Kristali soli izločajo posebej uravnoteženo sestavino mineralnih snovi za razvajanje kože.

Navodila za uporabo

Potresite 4-6 žlic soli v prazno kad in pustite da se hitro raztopi pod toplo tekočo vodo. Vaša kopel naj traja približno 20 minut, temperatura vode naj bo približno 37 stopinj C

O liniji

Očarljiva, lepa in ljubka…
Vonj vrtnice je eden izmed najbolj čarobnih vonjev. Njena esenca je neprecenljiva. Kozmetična linija LaNature Rose podpira regeneracijo celic in vlaži kožo. Vonj linije Rose harmonizira telo.  Linija je primerna za vse vrste kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dieta dr. Atkinsa

To pa še ni vse: če se skoraj povsem odpoveste ogljikovim hidratom, se lahko pojavi vrsta konkretnih tveganj in slabosti. Ravno pri sadju je pomembno, da pojeste cele, zdrave sadeže, ki jih ne morejo nadomestiti vitaminske tablete in različni dodatki k hrani. Prav tako je enostranska prehrana, ki temelji na maščobah in beljakovinah, pogosto kriva za prebavne težave, nastane pa lahko tudi hudo zaprtje.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: La Nature La Nature
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja