x
Vse kategorije
LCN 10 % Urea maska za noge, 100 mL
LCN 10 % Urea maska za noge, 100 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

LCN 10 % Urea maska za noge, 100 mL

Proizvajalec: LCN
LCN 10 % Urea maska za noge - uporabite jo, ko želite narediti vašo kožo stopal lepo, nežno ter negovano na izgled.
Cena: 12,21 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Maska za noge Urea 10% , 100 ml Vsebuje 10% ureo, mandljevo olje, Vitamin A in E ter karitijevo maslo. Obnavlja zaščitni plašč kože, kožo nahrani in vlaži.

LCN 10 % Urea maska za noge je obogatena s specialnim 10 % urea kompleksom, ki pripomore k regeneraciji kože, intenzivnemu vlaženju. Krema vsebuje kar 10 % delež uree, ki pripomore k intenzivnemu vlaženju - vsebuje pa tudi saharidni izomerat ter negovalni provitamin B5.

Krema prav tako vsebuje glicerin ter alantoin - sestavini, ki pripomoreta k optimalnemu vlaženju ter pomirjanju.

Po nanosu kreme je koža stopal omehčana, regenerirana ter kakor prenovljena. Krema se hitro absorbira ter nudi edinstven užitek.

Uporaba kreme

Kremo nanesite na očiščeno kožo stopal - najbolje takoj po higieni le-teh. Krema se hitro absorbira ter ne pušča neprijetnega oz. celo mastnega preostanka.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Srbeča in pekoča nožnica

Dodatek za zdravnike
Diagnostični postopek

Za postavitev diagnoze imamo na voljo več različnih testov in preiskav. S pomočjo mikroskopa lahko pod 400-kratno povečavo na steke\cu pregledamo kapljico izcedka, ki ji dodamo kapljico fiziološke raztopine. V primeru bakterijske vaginoze vidimo epiteljiske celice, ki so obkrožene s številnimi okroglimi bakterijami (imenujemo jih ključne celice), količina laktobacilov je močno zmanjšana, malo je tudi levkocitov. Pri trihomonozi bomo videli številne gibljive praživali, epitelijske celice in levkocite.

Test z 10 % kalij evim hidroksidom (Whiffov test) je pozitiven pri bakterijski vaginozi. Ko kanemo nekaj kapljic raztopine na izcedek na spekulumu, se sprosti močan vonj po ribah, kar potrdi diagnozo baterijske vaginoze. Lahko je pozitiven tudi pri trihomonozi.

Naslednja možnost za opredelitev vzročnega dejavnika je določitev vaginalnega pH. Pri bakterijski vaginozi bo vrednost pH med 5,0-6,0, pri trihomonozi pa med 5,0-7,0. Rezultat preiskave je lahko lažno pozitiven po predhodnem spolnem odnosu, umivanju, v prisotnosti cervikalne sluzi ali krvi.

Test s kulturo lahko opravimo pri sumu na okužbo sTrichomonas vaginalis ali glivicami, medtem ko za potrditev bakterijske vaginoze nasaditev na kulturo ni smiselna, saj je Gardnerella vaginalis zelo pogosto prisotna pri asimptomatsk.ih ženskah.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.