Lecicarbon 250 mg/ 340 mg svečke za otroke, 10 svečk

<p>Svečke Lecicarbon ob vstopu na slovensko trži&scaron;če predstavljajo inovativno zdravilo pri spopadanju z zaprtostjo.<br /><br /><span class="modro"><strong>Opozorilo:</strong> v kolikor se odločite za nakup tega izdelka je pogoj plačilo po predračunu, izdelek se namreč po&scaron;ilja v skladu z hladno verigo, zato je nujen hiter prevzem po&scaron;iljke!</span></p>

Svečke Lecicarbon ob vstopu na slovensko tržišče predstavljajo inovativno zdravilo pri spopadanju z zaprtostjo.

Opozorilo: v kolikor se odločite za nakup tega izdelka je pogoj plačilo po predračunu, izdelek se namreč pošilja v skladu z hladno verigo, zato je nujen hiter prevzem pošiljke!

145087 24743

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE ZDRAVILO

Pred uporabo natančno preberite navodilo, ki ga dobite tudi tukaj! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Svečke Lecicarbon ob vstopu na slovensko tržišče predstavljajo inovativno zdravilo pri spopadanju z zaprtostjo.

Opozorilo: pod sliko izdelka je priložen video, kjer si lahko ogledate test Lecicarbon svečk

Dosedanja odvajala večinoma delujejo na principu povečevanja volumna blata preko osmotskega zadrževanja vode v črevesu ali na podlagi spodbujanja peri stal tike, oboje pa povzroča vzdraženje receptorjev za razteg v končnem delu črevesa, kar sproži refleks iztrebljanja.

Poleg raztegovanja črevesne stene receptorje vzdraži tudi prisotnost črevesnih plinov. Študije so pokazale, da med plini najmočnejši dražljaj za tovrstne receptorje predstavlja CO2, ki je glavna učinkovina v svečkah Lecicarbon. Zdravilo se je v tujini izkazalo kot uspešno predvsem pri zdravljenju hipo in atonične zaprtosti, kjer je bila stopnja uspešnosti med 80 in 90 %, ter pri bolnikih, ki kronično uporabljajo/zlorabljajo odvajala.

Kdo na sploh uporablja Lecicarbon svečke?

Uporaba Lecicarbon  svečk je smiselna pri bolnikih, ki se z zaprtostjo spopadajo kronično, naj si bodo vzrok organske bolezni (stanja po operativnih posegih na črevesju, hipotiroza, nevrološke okvare ali duševne bolezni ipd.), zmanjšana pokretnost (hospitalizacija, invalidnost) ali zdravila (analgetiki, antidepresivi, železovi preparati ipd.).

Na področju kolorektalne kirurgije so svečke primerne tudi za čiščenje črevesa pred posegi, saj ne razdražijo črevesne sluznice, kar olajša nadaljnje preiskave in posege. Ker ne povzročajo sprememb na črevesni sluznici, ob dolgotrajni uporabi ne pride do razvoja tolerance ali odvisnosti od zdravila. Ob redkih kontraindikacijah je zdravilo varno, interakcij z drugimi zdravili ni, regi stri rano je tudi za uporabo pri otrocih in dojenčkih.

Prednosti uporabe Lecicarbon  svečk

Učinkovito delovanje že po 15 do 30 minutah.
Naravni način delovanja, brez krčev ali drugih neželenih učinkov.

Ob dolgotrajni uporabi se toleranca ali odvisnost od zdravila ne razvije.

Za koga so na splošno Lecicarbon svečke primerne?

Primerno za odrasle, otroke in dojenčke; po posvetu z zdravnikom tudi za nosečnice.

Posebno primerno za starejše ljudi, ljudi z zmanjšano pokretnostjo ali nevrološkimi okvarami ter za čiščenje črevesja pred kirurškimi posegi in diagnostičnimi preiskavami.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Athenstaedt Athenstaedt
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja