Lekobeba krema za ritko, 50 mL

Krema kožo suši in je primerna za nego kože v vseh starostnih obdobjih. Krema kožo suši in je primerna za nego kože v vseh starostnih obdobjih.
600849 5063

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Barbara **** 9. 06. 2019 08:56
LEKOBEBA KREMA ZA RITKO. Zelo dobra krema. Našemu dojenčku je prijetna za na občutljivo kožico ritke... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Lekobeba krema za ritko je krema namenjena zaščiti nežne kože vašega otroka.

Lekobeba kremo nanesite na področje okoli spolovila ter anusa ter povsod tam kjer je koža zaradi urina ter blata prekomerno razdražena.

Krema kožo osuši ter jo neguje.

Namen uporabe Lekobeba kreme za ritko

Zaščitna nega kože dojenčkov okrog spolovila in anusa, ki je razdražena zaradi urina, blata ali potu. Krema kožo suši in je primerna za nego kože v vseh starostnih obdobjih. Regenerativni in pomirjujoč učinek.

Sestavine Lekobeba kreme za ritko

lanolin, mandljevo olje, cinkov oksid, tinktura benzoes

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Atiopijski dermatitis

Atopijski dermatitis je kronična, ponavljajoča se, vnetna kožna bolezen, za katero so značilni simptomi srbenja, suhe kože in vnetja. Vzrok nastanka bolezni ni znan, jasno pa je, da gre za bolezen s kompleksnim genetskim ozadjem in multifaktorialno patogenezo. Atopijski dermatitis je bolezen različnih kliničnih slik, morfologije in lokalizacij kožnih lezij. Potek bolezni je spremenljiv z obdobji izboljšanj in poslabšanj. Zaradi svoje izrazito kronične narave bolezen povzroča telesno in psihično neugodje za bolnika in njegovo družino. Za uspešno zdravljenje je potrebno tesno sodelovanje med bolnikom in zdravnikom, pri čemer je nujno potrebno upoštevati bolnikove individualne značilnosti. Zdravljenje je osredotočeno predvsem k zagotavljanju zadostne kožne hidracije (kopeli, uporaba mazil) ter k zmanjševanju srbeža in vnetja (lokalni kortikosteroidi, sistemski antihistarniniki. lokalni imunomodulatorji).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lekos Lekos
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja