Lekovita ribja mast, 50 mL

Nega kože telesa in obraza od prvega dne dalje. Nega kože telesa in obraza od prvega dne dalje.
547581 5064

Ocene in mnenja

Opis

Lekovita ribja mast je mazilo obogateno z vitamini A ter D in čebeljim voskom. Vsi spodbujajo regeneracijo ter obnovitev kože. Lekovita ribja mast pa ne vsebuje samo naštetega, temveč je obogatena z dekspantenolom, ki spodbuja delovanje in regeneracijo kože.

Brezvodna ribja mast varuje kožno povrhnjico pred draženjem, pri otrocih pa ob nanosu pomiri področje kamor smo izdelek nanesli.
Pomirja kožo po daljši izpostavljenosti soncu ali vročim snovem, jo mehča in varuje pred izsušitvijo.

Namen Lekovita ribje masti

Nega kože telesa in obraza od prvega dne dalje, predvsem za iritirano kožo (od sonca, mraza, robov oblačil, pleničk). Kožo mehča, preprečuje izgubo vlage, vitamini pa dodatno prispevajo k ohranjanju njene vitalnosti. Krema je primerna za nego kože v vseh starostnih obdobjih.

Sestavine Lekovita ribje masti

ribje olje, čebelji vosek, dekspantenol

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Akne

V naši koži se nahajajo žleze lojnice, ki izločajo loj (maščobe) na površino kože, kar omogoča določeno prožnost rožene plasti kože in preprečuje nastanek razpok in lusk. Skupaj s sestavinami znoja ter razgradnimi produkti rožene plasti predstavljajo zaščitno površinsko plast. Pri sebo reji pa je izločanje loja povečano. Nagnjenost k seboreji se deduje, odvisna pa je tudi od hormonskih vplivov, psihičnih stresov in prehranskih navad (mastna in začinjena hrana, alkohol, kava).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lekos Lekos
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede