Levigon zrnca s hitro absorpcijo, 20 vrečk

Levigon zrnca s hitro absorpcijo so prehransko dopolnilo, ki je obogateno z mioinozitolom, magnezijvimi ioni in folno kislino. Levigon zrnca s hitro absorpcijo so prehransko dopolnilo, ki je obogateno z mioinozitolom, magnezijvimi ioni in folno kislino.
21699 21699

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Levigon zrnca s hitro absorpcijo so prehransko dopolnilo, ki je obogateno z mioinozitolom, magnezijvimi ioni in folno kislino.

Kadar je prehrana še posebej siromašna, procesirana ter obdelana tovarniško, je vsebnost hranilnih snovi in vsebnost vitmainov/mineralov še posebej majhna. Ravno zaradi tega je dodajanje tovrstnih hrnail nujno potrebno, še posebej v primeru povečanih potreb po tovrstnih hranilih.

Uporaba Levigon zrnc

Škatlica vsebuje 20 vrečk izdelka, ki je namenjen za direkten vnos v ustno votlino. Prednost izdelka je tudi hitra abosrbcija snovi v kri v ustni votlini in zelo enostavna uporaba prehranskega dopolnila.

Prašek je prijetnega pomarančnega okusa.

Predlagamo, da odmerite 1 ali 2 vrečke, ki se lahko raztopijo v vodi ali pa jih aplicirajte direktno v ustno votlino; alternativno se lahko suspendira v vodi ali v drugi pijači ter tako pripralvjeno spije. Dopolnilo se lahko uživa kadarkoli čez dan.

Aktivne sestavine vrečic Levigon

Mio-inositol: To je povsem naravna spojina s povsem varnim delovanjem in brez stranskih učinkov. Snov je najdena predvsem v številnih živilih, zlasti v žitih, oreški, sadju, predvsem v melonih in pomarančah. Več o delovanju in drugih učinkih te pomembne oblike inozitola ne semo napisati, lahko pa si več preberete na gornji povezavi.

Liposomski magnezij: gre za obliko magnezija, ki je vgrajena v liposomske delce z namenom, da bi čim bolj povečali absorpcijo tovrstnega magnezija.

Magnezij ima številne vplive na organizem, med drugim se vgrajuje v kostno tkivo, pomemben je za delovanje srčne mišice. Magnezij lajša splošno utrujenost organizma in izmučenost. Pomanjkanje magnezija je lahko ravno vzrok za pogosto nejevoljo in kronično utrujenost organizma, zato je nadomeščanje tega pomembnega elementa izrednega pomena.

Pomembna je tudi oblika magnezija, saj lahko prekomeren vnos magnezija povzroči težave s konsistenco blata, saj ga pretirano omehča.

Folna kislina ali folat: nepogrešljiva za rast celic in njeno replikacijo. Dnevna potreba se med nosečnostjo celo podvoji (cca 400 mcg, kar ustreza količini v 2 vrečkah dopolnila Levigon). Izdatnejši vnos folne kisline v obdobju med nosečnostjo lahko zmanjša incidenco anomalij embrionalnega živčnega sistema tudi od 50% do 70%. Folna kislina kot dodatek je nujna v času nosečnosti, uživate pa jo lahko tudi splošno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sanitpharma Sanitpharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov