Simon Ašič VodaSIT čaj, 50 mL

Simon Ašič VodaSIT čaj je čaj, ki je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča Simon Ašič VodaSIT čaj je čaj, ki je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča
524395 29753

Ocene in mnenja

Opis

Simon Ašič VodaSIT čaj je nastal s poznavanjem rastlin in sadov, ki jih daje mati narava. Pater Simon Ašič je uporabil le učinkovite rastline, ki rastejo pri nas v Sloveniji, zato je ta proizvod povsem slovenski.

Za koga je Simon Ašič VodaSIT čaj primeren?

Pozor: čaj ne zaužiti v primeru, da ste občutljivi na katero koli izmed naštetih sestavin.

Priprava čaja Simon Ašič VodaSIT čaja

Čaj si pripravite tako, da eno žličko čajne mešanice prelijete z 2 do 3 decilitri vrele vode in pustite, da čaj razvije svojo aromo. Čaj pustite v ta namen stati vsaj 10 minut, preden ga zaužijete.

Ker je čaj narejen v obliki rinfuze (raztresenega stanja) le-tega prefiltrirajte skozi fino cedilo, okus čaja pa lahko še dodatno izboljšate z dodatkom sladila ali medu.

Priporočilo za pripravo: čaj vedno pripravite  v sveži obliki; sladilo oz. predvsem med dodajte takrat, ko je čaj ohlajen.

Sestava čaja je sledeča:

25 % delež lista breze

20 % delež preslice

15 % delež koruznih laskov

15 % delež korenina regrata

15 % delež koprive

10 % delež rasline zlate rozge

Ali ste preobčutljivi na katero koli izmed sestavin galenskega čaja - v tem primeru čaja ne ponudite vašemu otroku oziroma se predhodno posvetujte z zdravnikom.

Ali je odvajanje vode iz telesa smiselno in zakaj je potrebno?

Zadrževanje vode v krvi oziroma medceličnini v telesu vodi do številnih zapletov, ki so direktni in posredni. Prekomerno nabiranje tekočine (čeravno je človeški organizem v 70 % sestavljen iz vode) v prvi vrsti vodi do težav krvožilnega sistema. Vsebnost vode je regulirana s strani pomembnih hormonov ter prostaglandinov v človeškem organizmu, motnje v hormonalsne sistemu vodijo to številnih neželjenih stranskih učinkov - lahko tudi nihanju krvnega tlaka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sitik Sitik
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja