x
Vse kategorije
Lidera deo krema za telo, 50 mL
Lidera deo krema za telo, 50 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Lidera deo krema za telo, 50 mL

Proizvajalec: Ilirija
Preprečen nastanek neprijetnega vonja.
Cena: 3,56 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkakrema

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Lidera deo krema za telo je odgovor na vprašanje kako se potiti brez neprijetnega vonja.

Pri potenju se izloča znoj, ki dobi v stiku z bakterijami neprijeten vonj. Z Lidero preprečimo nastanek tega neprijetnega vonja, a ne preprečimo potenja. Učinkuje več dni. Ne vsebuje konzervansov in alkohola ter je le nežno odišavljena.

Omogoča sproščenost in izbiro vaše dišave.

Z uporabo kozmetičnega izdelka ne preprečite perspiracije, saj se telo na ta način ne bi ohlajalo pač pa omogočite regeneracijo manifesirane površine dermisa in nastajanja neprijetnega vonja je le še preteklost. Sestavine se na koži ohranijo dolgo časa, zato krema učinkuje tudi več dni na površini kože.

Uporaba: po potrebi, predvsem v času toplega vremena.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Primer: Gabriella je stara 14 let in je v soboto ponoči prišla domov v očitno pijanem stanju - stanju, ki nikakor ne dopušča takojšnjega razumnega pogovora. S tem je prekršila eno od družinskih pravil in prelomila dogovor s starši. Naslednje jutro je imela mačka in starši so ji takoj namenili kazen: en mesec nobenega izhoda!

Gabriellin maček je posledica uživanja alkohola. Prepoved izhodov je kazen. Starši poskušajo biti dosledni - če rečeš A (skleneš dogovor), moraš po njihovem mnenju reči tudi B (pri neupoštevanju dogovora sprejeti zasluženo kazen). Za tem je prepričanje, da so zaradi take oblike izvajanja posledic starši bolj verodostojni.

Naj orišem drugo možnost poteka dogodkov, ki ga zaznamujejo empatija, zaupanje in enakovrednost.
Gabriella pride pijana domov. Mama jo objame in ji pomaga v posteljo. Naslednje jutro pri zajtrku jo oče ljubeče pogleda in vpraša: Je zelo hudo? Gabriella pokima, jasno se ji vidi, da ima glavobol in moralnega mačka. Tako so lahko starši povsem pomirjeni. Hčerka je prvič izkusila, kakšne fizične in psihične posledice nastanejo pri čezmernem pitju alkohola, in sram jo je, da je prekoračila mejo. Njeno vedenje v prihodnosti bo odvisno od tega, kakšne zaključke bo dobila iz te izkušnje, o čemer se lahko starši z njo v prihodnjem tednu še pogovarjajo. Vendar jim je ni treba ne poučevati ne kaznovati in če bodo pozorno prisluhnili Gabriellinemu razmišljanju, bodo tudi bolj zaupali njenemu občutku osebne odgovornosti in v prihodnje manj skrbeli. Najstništvo je sestavljeno iz tisočih eksperimentov in zrelost se razvija takrat, ko dobijo mladostniki prostor in možnost, da lahko s svojo družino delijo tudi padce in neuspehe. Bolj kot jih izoliram o, kaznujemo, poučujemo in kritiziramo, manj se bodo naučili o sebi, svojih prednostih in pomanjkljivostih.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

BetaCold Junior mehke pastile, 30 pastil

12,73 €

Becutan puder, 100 g

1,89 €

Australian Gold Bronzer suho olje, 237 mL

17,90 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkakrema

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.