x
Vse kategorije
LifeExtension Florassist Throat pastile za grlo, 30 pastil
LifeExtension Florassist Throat pastile za grlo, 30 pastil
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

LifeExtension Florassist Throat pastile za grlo, 30 pastil

Proizvajalec: LifeExtension
LifeExtension Florassist Throat pastile za grlo so klinično testirano prehransko dopolnilo s številnimi koristnimi bakterijami. Prehranski dodatek vsebuje predvsem tiste bakterije, ki ponavadi kolonizirajo grlo in tudi naravno preživijo v teh predelih prebavnega trakta.
Cena: 24,67 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Mesto uporabegrlo
Predel uporabegrlo
Tip izdelkapastile

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

LifeExtension Florassist Throat pastile za grlo so klinično testirano prehransko dopolnilo s številnimi koristnimi bakterijami. Prehranski dodatek vsebuje predvsem tiste bakterije, ki ponavadi kolonizirajo grlo in tudi naravno preživijo v teh predelih prebavnega trakta.

S. salivarius K12 je tista pomembna učinkovina LifeExtension Florassist Throat pastil, ki uspešno kolonizira grlo in deluje lokalno, vendar ne povzroča nikakršnih težav in zdravstvenih zapletov.

S. salivarius K12 bakterijska kultura ne povzroča nikakršnih sistemskih stranskih učinkov, zato je uporaba povsem neproblematična.

S. salivarius K12 in učinkovitost

Sožitje človeka in mikroorganizmov je nujno; v času antibiotičnih terapiji lahko ugotovimo, kako zelo pomembna je ta simbioza, zato je redno nadomeščanje mikroorganizmov tako v prebavnem traktu kot v ustni votlini izrednega pomena. Poskrbite za zadosten vnos mikroorganizmov, saj se zdravje prične v prebavni cevi.

Prednosti prehranskega dopolnila pastile za grlo

  • prijeten okus po zeleni meti in češnji
  • ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov
  • odlično nadomestilo za bakterije v ustih

Priporočeno odmerjanje in uporaba prehranskega dopolnila

Odmerite po 1 pastilo na dan; le-to počasi raztopite v ustni votlini.

Tabela sestavin prehranskega dopolnila

Sestavinakoličina 
BLIS K12 S.salivarius K12 (zagotavlja 2 milijardi CFU)20 mg

Sestavine: BLIS K12 (S. salivarius), sladilo: ksilitol, manitol, maltodekstrin, sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza, sredstvo proti sprijemanju: stearinska kislina, aroma zelene mete, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid, natrijeva karboksimetil celuloza, aroma češnje

Posebna opozorila pri uporabi izdelka

  • shranjevati nedosegljivo otrokom
  • shranjevati tesno zaprto na hladnem in suhem mestu
  • izdelka ne pričnite uporabljati, če je zunanji pečat poškodovan

Priloge

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Kadar imam v mislih zdravo zorenje posameznikov, računam na biokemična in psihična dogajanja, ki pri vsakem od nas tečejo po ustaljenih nevrofizioloških poteh in jih ni mogoče prehitevati, ter na duhovne vsebine, ki počasi »polnijo« osebnostno podobo posameznika. Zaletavi vojskovodje in politiki si sicer še vedno predstavljajo, da bodo s kričavimi govori in nasiljem pri ljudeh naenkrat spremenili temeljne vedenjske vzorce in jih prikrojili v osebnosti po njihovi meri. Take kričave revolucije in vihravi poskusi so se doslej vedno končali klavrno; vsaka revolucija je na začetku polna zanosa, a se kmalu med ljudmi naselita nemir in negotovost, ki jima sledi utrujenost, zaključi pa v zmedi in malodušju.

Zorenja pač ni mogoče revolucionirati, ga je pa v teh časih potrebno predramiti in premakniti z mrtve točke, saj je zastoj že zaskrbljujoč. Zastoj zorenja v naši civilizaciji in kulturi pospešuje enostranska podpora znanosti, tehnologije in kapitala, ki omogočajo razrast potrošništva. Čas je torej za spremembe s podporo tistim duhovnim vsebinam, ki omogočajo celostni razvoj osebnosti.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Spletne vsebine

Taksifolin (Taxifolin) – neverjeten antioksidant z 1000 učinki!

Le kaj vam pove kemijska formula (2R,3R)-2-(3,4-dihidroksifenil)-3,5,7-trihidroksi-2, 3-dihidrokromen-4-on? Ta dolga in zapletena kemijska formula opisuje enega najmočnejših antioksidantov, ki mu pravimo taksifolin ali taxifolin po angleško.... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Mesto uporabegrlo
Predel uporabegrlo
Tip izdelkapastile

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.