Lipis steklenica steklena, 100 mL

<strong>Steklenica je&nbsp; narejena iz kvalitetnega stekla, ki je zatemnjeno ter primerno za skladiščenje olj ter drugih pred svetlobo občutljivih pripravkov.<br></strong> Steklenica je  narejena iz kvalitetnega stekla, ki je zatemnjeno ter primerno za skladiščenje olj ter drugih pred svetlobo občutljivih pripravkov.
954896 9403

Ocene in mnenja

Opis

Steklenica je  narejena iz kvalitetnega stekla, ki je zatemnjeno ter primerno za skladiščenje olj ter drugih pred svetlobo občutljivih pripravkov.

Steklenička vsebuje tudi priložen pokrovček, ki je primeren za le enkratno namestitev. Pokrovček vsebuje varnostno zaščito, ki se po prvem odprtju pretrga.

Namestitev pokrovčka takšnega tipa je enostavna.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Celovito razstrupljanje - preprosti napotki za izboljšanje zdravja in počutja

AVOKADO
Za: odpravljanje težav s suho kožo

Avokado je resnično rešitelj kože. Lahko ga uporabljarno za zunanjo rabo za ovlažitev suhe in poškodovane kože ali ga uživamo, ker polti prinaša številne koristi. Avokado vsebuje približno 28 gramov maščobe, ki pomaga odstraniti odmrle kožne celice in zagotoviti hrano, potrebno za preprečevanje suhe in gubaste kože. Mononenasičena olja pomagajo tudi pri zmanjšanju vnetnih stanj kože, kot so ekcem, mozoljavost (akne) ali luskavica (psoriaza).

Jejte tudi: lososa, oreščke, semena, papajo
Celovito razstrupljanje; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lekarna Žužemberk Lekarna Žužemberk
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja