x
Vse kategorije
Lunette klasična menstrualna skodelica velikost 1, za šibki tok
Lunette klasična menstrualna skodelica velikost 1, za šibki tok
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Lunette klasična menstrualna skodelica velikost 1, za šibki tok

Proizvajalec: Lunette
Skodelica Lunette je nova in izboljšana verzija menstrualnih skodelic.
Cena: 32,33 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Mateja*** | 11. 10. 2013 02:00
/
Hvala za Lunette!
res sem navdšena, ker nimam več nikakeršnih težav med menstruacijo.

Opis

Ali ste vedeli, je prvo menstrualno skodelico izumila ameriška igralka, Leona Chalmers leto1930, in to iz gume? Chalmersova je bila napredna, a ženske tistega časa niso bile pripravljene sprejeti nove zamisli, saj takrat ni bilo spodobno, da se ženske dotikajo predela nožnice. Proizvajalci tamponov so se temu izognili z dobavo distančnikov. Tamponi so marketinško bolj uspeli, saj so jih ženske potrebovale vsak mesec.

Ženske si danes želimo več, in to tudi dosegamo. Želimo si najboljšo, udobno in zdravo izbiro. Sodobni čas prinaša tudi sodobnost v tistih dneh. Čedalje več deklet in žena se odloča za nove alternative.

skodelica Lunette je nova in izboljšana verzija menstrualnih skodelic, ki je dokazala udobnost in najboljšo priljubljenost med uporabnicami. Ima prilagojeno dolžino, peceljček, ki je prilagodljiv in raven, po potrebi se ga tudi odreže, ter večje luknjice za lažjo sprostitev vakuuma. skodelica je motnega videza, vendar gladka, zaradi lažjega čiščenja. skodelica Lunette je pakirana v komletu z vrečko za shranjevanje iz satena.

skodelica je dobavljiva tudi v zeleni in modri barvi.

Priloge

Ali ste vedeli

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke - sodobna spoznanja o prehrani

OMEGA 6 MAŠČOBNE KISLINE

Najdemo jih predvsem v rastlinskih oljih, kot so olje iz koruznih kalčkov, sončnično in osatovo olje. Če jih je preveč, so posledice lahko neprijetne, saj spodbujajo nastanek vnetij in izrinjajo omega 3 maščobne kisline. Nemško društvo za prehrano svetuje, da omega 6 in omega 3 kisline sprejemamo s hrano, in to v razmerju 1:5. Za zmanjšanje vnosa omega 6 maščobnih kislin se je priporočljivo odpovedati osatovemu olju in nekoliko omejiti hrano s sončničnim oljem in oljem iz koruznih kalčkov. Vse pogosteje svetujejo olivno olje in soj ina olja.

CERTIFIKAT

Oznaka za kakovost je certifikat, ki zagotavlja, da je izdelek preverjeno kakovosten. V Nemčiji ga dodeljuje neodvisni inštitut. Obstajajo številni nemški in evropski certifikati, ki zagotavljajo biokakovost in bioizvor.
Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.