x
Vse kategorije
Lunette oranžna menstrualna skodelica velikost 1, za šibki tok
Lunette oranžna menstrualna skodelica velikost 1, za šibki tok
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Lunette oranžna menstrualna skodelica velikost 1, za šibki tok

Proizvajalec: Lunette
Skodelica Lunette je nova in izboljšana verzija menstrualnih skodelic.
Cena: 32,33 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Ali ste vedeli, je prvo menstrualno skodelico izumila ameriška igralka, Leona Chalmers leto1930, in to iz gume? Chalmersova je bila napredna, a ženske tistega časa niso bile pripravljene sprejeti nove zamisli, saj takrat ni bilo spodobno, da se ženske dotikajo predela nožnice. Proizvajalci tamponov so se temu izognili z dobavo distančnikov. Tamponi so marketinško bolj uspeli, saj so jih ženske potrebovale vsak mesec.

Ženske si danes želimo več, in to tudi dosegamo. Želimo si najboljšo, udobno in zdravo izbiro. Sodobni čas prinaša tudi sodobnost v tistih dneh. Čedalje več deklet in žena se odloča za nove alternative.

Skodelica Lunette je nova in izboljšana verzija menstrualnih skodelic, ki je dokazala udobnost in najboljšo priljubljenost med uporabnicami. Ima prilagojeno dolžino, peceljček, ki je prilagodljiv in raven, po potrebi se ga tudi odreže, ter večje luknjice za lažjo sprostitev vakuuma. Skodelica je motnega videza, vendar gladka, zaradi lažjega čiščenja. Skodelica Lunette je pakirana v komletu z vrečko za shranjevanje iz satena.

Priloge

Ali ste vedeli

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke - sodobna spoznanja o prehrani

PREBIOTIČNO

Prebiotični izdelki sodijo k ~ funkcionalni hrani. Dodani so jim, kot že ime pove, prebiotiki. To so ~ vlaknine, kot sta oligofruktoza in inulin. Prebiotiki so neprebavljivi in v debelem črevesu vplivajo na rast in dejavnost probiotikov, blagodejnih črevesnih bakterij. Kaže, da pri rednem uživanju pozitivno delujejo na črevesno floro. V materinem mleku imajo to nalogo oligosaharidi. Hrani za dojenčke pa so dodani sadni oligosaharidi in galakto oligosaharidi, ki delujejo tudi kot faktor bifidus in krepijo imunski sistem.
Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.