Medex bioaktivni kolagen v prahu, 150 g + 50 g GRATIS

<p>Kolagen v prahu vsebuje visoko koncentracijo osnovnih gradnikov beljakovin, esencialnih aminokislin, ki jih telo samo ne more sintetizirati.</p>

Kolagen v prahu vsebuje visoko koncentracijo osnovnih gradnikov beljakovin, esencialnih aminokislin, ki jih telo samo ne more sintetizirati.

273309 1179

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Simona **** 23. 06. 2017 19:09
Lepša res ne vem če sem kaj bolj - vsaj mož ne opazi.

Mogoče bo bseeno poleg kolagena potreben še... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu, saj predstavlja 25 % telesne strukture in je sestavina vseh telesnih vezi, hrustanca, kože, las in nohtov. Kolagen v prahu vsebuje visoko koncentracijo osnovnih gradnikov beljakovin, esencialnih aminokislin, ki jih telo samo ne more sintetizirati.
 
Po 20 letu starosti se proces nastanka kolagena v telesu upočasni.

Priporočena uporaba Medex kolagena

Izdelek je pakiran v pločevinki, neto količine 150g s priloženo priročno merico.
Priporočena količina je 10 g/dan najmanj 3 mesece, pomešan s sokom, vodo ali jogurtom, saj se tako najhitreje absorbira v organizmu.
 
Kolagen v prahu je popolnoma naravno in varno živilo in nima nobenih stranskih učinkov.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kolagen – telo ga potrebuje!

Kolagen predstavlja kar 30 % vse beljakovinske mase sesalcev in je zato tudi pri človeku najširše zastopana beljakovina. Kolagenska vlakna so glavni gradniki zunajceličnega matriksa, ki podpira večino...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Že sprememba poudarka je dovolj, da se grožnje spremenijo v obljube. Namesto da bi torej z jeznim glasom rekli: "Če ne boš pospravil svoje sobe, ne boš smel gledati risanke, recite prijazno: "Obljubim, da boš lahko gledal risanko, če boš pospravil svojo sobo." Ta preprosta, toda odločilna sprememba lahko vpliva na to, ali se bo družina, v kateri neskončno nerganje kvari odnose, spremenila v družino, v kateri so otroci zelo motivirani in pripravljeni pomagati.
Poglej, kaj sem naredil
Nalepke so sijajno sredstvo za spodbujanje in nagrajevanje lepega vedenja. Naj otrok prilepi nalepko na tabelo, tako da bo lahko videl, kako napreduje. Lahko izdelate čarobno preprogo. Na tabeli naslikajte različno velika drevesa. Vsakič ko si otrok prisluži nalepko, se preproga dvigne na višje drevo. Ko bo pristala na najvišjem drevesu, bo vaš otrok dobil posebno nagrado.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medex Medex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov