Medex cvetni prah, 150 g

<p>Cvetni prah vsebuje sestavine, ki jih organizem nujno potrebuje za življenje. Čebele ga nabirajo na cvetočih rastlinah, obdelajo s prebavnimi sokovi ter mu dodajo nektar in med.</p>

Cvetni prah vsebuje sestavine, ki jih organizem nujno potrebuje za življenje. Čebele ga nabirajo na cvetočih rastlinah, obdelajo s prebavnimi sokovi ter mu dodajo nektar in med.

420727 917

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Simona **** 23. 06. 2017 18:57
Cvetni prah je eden izmed zelo kvalitetnih na tržišču - sicer verjetno ni slovenskega porekla, pa vs... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Cvetni prah vsebuje sestavine, ki jih organizem nujno potrebuje za življenje. Čebele ga nabirajo na cvetočih rastlinah, obdelajo s prebavnimi sokovi ter mu dodajo nektar in med.

 
V svoji bogati fiziološki sestavi poleg beljakovin vsebuje še ogljikove hidrate, vitamine, nukleinske kisline, minerale in hormone – vse v idealnem naravnem razmerju.
 
Cvetni prah kot naravni stimulator dviguje življenjsko moč, vzpodbuja telesno aktivnost ter kakovostno dopolni nezadostno prehrano. Privoščite si dobrote iz zakladnice čebeljega panja.

Izdelek je na voljo v 150 g pakiranju.

Izdelek proizvaja Medex in skrbi za visoko kakovost čebeljega preizvoda, izdelek je testiran, kakovost pa je preverjena.

Uporaba prehranskega dopolnila Medex Cvetni prah

Odmerite po 3 do 4 žličke cvetnega prahu na dan.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Borovnica, črnica Vaccinium myrtillus
V nasprotju s svežimi borovnicami, ki v velikih količinah delujejo odvajalno, učinkujejo posušeni plodovi zaradi velikih količin čreslovin prav nasprotno. Poparek (2-3 žličke posušenih borovnic ali l-žlički listov na skodelico, počakati 10 minut) priporočajo pri črevesnih motnjah ali za grgranje pri
vnetjih v ustni votlini in žrelu. Proti driskam pomagajo tudi posušene borovnice, namočene v nesladko rdeče vino. Borovnice so zelo priljubljen divji sadež ljudi in tudi številnih živali.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medex Medex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov