Medikoel nosni aspirator z dvojno funkcijo Me126

Z nosnim aspiratorjem ME126 lahko otroku pomagate odstranit sluz iz noska. Očiščene in prehodne nosnice omogočajo dojenčku miren spanec in lažje dojenje. Z nosnim aspiratorjem ME126 lahko otroku pomagate odstranit sluz iz noska. Očiščene in prehodne nosnice omogočajo dojenčku miren spanec in lažje dojenje.
926213 17882

Ocene in mnenja

Opis

Komplet vsebuje:
 
- 2 x priključka .
- 1 povezovalno cev.
- 5 filtrov.
- 2 zbiralnika nosnega izcedka .
 
Zakaj je priporočljivo uporabljati nosni aspirator za dojenčke?
Izločena sluz v nosku dojenčku otežuje dihanje, kajti dojenčki do prvega leta starosti dihajo samo skozi nos in niso sposobni sami izpihati sluzi.

Uporaba:

Z nosnim aspiratorjem ME126 lahko otroku pomagate odstranit sluz iz noska. Očiščene in prehodne nosnice omogočajo dojenčku miren spanec in lažje dojenje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Povejte, kaj želite

Nikoli ne veste, kaj se skriva za vogalom in kaj vas čaka v prihodnosti. Ko boste končno izvedeli, je lahko že prepozno, saj ne boste več telesno ali duševno sposobni, da bi sprejemali odločitve. Zato morajo prijatelji in družina, ki skrbi za vas, prevzeti težko breme odločanja o vrsti terapije. Odločitev je seveda še veliko težja, ker niso seznanjeni z vašimi željami. Zgodi se, da resno zbolite ali pa so zaradi možganske kapi oziroma poškodbe okvarjeni vaši možgani. Mogoče boste zboleli za Alzheimerjevo boleznijo ali napredovalo boleznijo živčnega sistema, na primer boleznijo motoričnega nevrona.

Utrpite lahko resno in trajno poškodbo možganov zaradi nesreče. Končate lahko priključeni na aparate, ki vas ohranjajo pri življenju, ali pa v globoki komi, ko vas hranijo prek cevke oziroma intravenozno, vse vaše telesne funkcije pa nadzoruje naprava, ki vas ohranja žive. Terapije velikokrat ne ponujajo nikakršne možnosti za uspešno okrevanje, poleg tega pa imajo lahko tudi stranske učinke, ki so v vaših očeh videti hujši kot sama bolezen, ali pa vas potisnejo v položaj, ki je za vas nevzdržen.

Morda vas bo prevzel močan občutek, da ne želite prejemati takšne oblike terapije. Pomagate si lahko z vnaprejšnjo voljo - prek nje zdravnikom poveste, naj vas ne ohranjajo pri življenju, če nima več smisla.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medikoel Medikoel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja