Melatonin Pharma Nord 3 mg, 30 filmsko obloženih tablet
Melatonin Pharma Nord 3 mg, 30 filmsko obloženih tablet
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Melatonin Pharma Nord 3 mg, 30 filmsko obloženih tablet

Proizvajalec: Pharma nord
Težave s spanjem pri časovni bolezni (jet lag), ki nastanejo zaradi motenj bioritma, so lahko izjemno moteče. Te preprosto uredite z naravno učinkovino melatonin.
Cena: 20,80 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaZdravilo
Vsebujemelatonin
Namenspanec

Opis

Težave s spanjem pri časovni bolezni (jet lag), ki nastanejo zaradi motenj bioritma, so lahko izjemno moteče. Te preprosto uredite z naravno učinkovino melatonin.

Melatonin Pharma Nord je visokokakovostno humano zdravilo, ki vsebuje samo čisti melatonin brez nepotrebnih dodatkov. Vsaka tableta vsebuje 3 mg melatonina.

Melatonin je ključna substanca dnevno-nočnih ritmov. Pri ljudeh se izloča žleze češarike v možganih. Tvorbo in izločanje melatonina sproža tema, maksimum je med drugo in četrto uro zjutraj. Svetloba zavre tvorbo in izločanje melatonina.

V primeru, da vstanemo sredi noči in prižgemo luč, se tvorba melatonina takoj ustavi in lahko doseže maksimum šele po nekaj urah teme. Ugotovili so, da tvorbo melatonina zavira samo modra svetloba v vidnem spektru.

Tvorba melatonina je najvišja v obdobju med 3. in 5. letom starosti ter v začetku odraslega obdobja, nakar ves čas upada.

Pakiranje v Sloveniji:
Melatonin Pharma Nord 3 mg 30 filmsko obloženih tablet

Navodilo za uporabo

Priporočeni odmerek pri odraslih in starejših je 1 tableta na dan za največ 5 dni. Zaužiti 30 minut pred spanjem. Če po priporočenem odmerku simptomi niso ustrezno olajšani, se sme odmerek povečati na 2 tableti naenkrat.

Sestava zdravila Melatonin Pharma Nord 3 mg

Posamična tableta vsebuje: 
Učinkovina je melatonin. Ena filmsko obložena tableta vsebuje 3 mg melatonina.

Druge sestavine zdravila (pomožne snovi) so magnezijev stearat, brezvodni koloidni silicijev dioksid, maltodekstrin, mikrokristalna celuloza, premreženi natrijev karmelozat, filmska obloga: hipromeloza.

Opozorila

Pred uporabo zdravila natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z
zdravnikom ali farmacevtom.

IZDELEK JE ZDRAVILO

Pred uporabo natančno preberite navodilo, ki ga dobite tudi tukaj! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaZdravilo
Vsebujemelatonin
Namenspanec

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.