Mikrobiom Intercell, 30 ali 90 kapsul

Mikrobiom Intercell je prehransko dopolnilo oziroma inovativen spekter kar 33 med seboj dopolnjujočih in sinergistično delujočih sestavin in bakterijskih kultur.

1214 1214

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Danica **** 25. 08. 2020 16:13
Pozdravljeni,

Mikrobiom Intercell uživam že približno eno leto.
Pred tem sem imela težave z že... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Mikrobiom Intercell je prehransko dopolnilo oziroma inovativen spekter kar 33 med seboj dopolnjujočih in sinergistično delujočih sestavin in bakterijskih kultur.

Prehranski dodatek z pozitivnimi bakterijskimi kulturami je sestavljen iz kar 33 različnih sevov bakterijskih kultur, ki med drugim spadajo v kar 6 različnih rodov, in v kar 19 različnih bakterijskih vrst. Izdelek je v svojih bakterijskih kulturah torej resnično inovativen in raznolik. 

Mikrobiom Intercell je inovativen prehranski proizvod, ki poskrbi za vsakodnevno preskrbo s pozitivnimi bakterijskimi kulturami.

Prednosti Mikrobiom Intercell kapsul

  • izdelek ne vsebuje glutena
  • je primeren za vse obolele za celiakijo
  • ne vsebuje dodatnega sladkorja
  • je primeren za veganso usmerjene ljudi
  • ne vsebuje laktoze

Izdelek prijazen do mikrobioma

Koncentrat aktivnih bakterijskih kultur se med seboj dopolnjujejo in opravljajo predvsem v črevesnem sistemu izredno pomembne naloge. Formulacija samega prehranskega dopolnila je skrbno izbrana in temelji na številnih dognanjih stroke. 

V izdelku se nahaja kar 33 med seboj dopolnjujočih se bakterijskih sevov iz 6 glavnih rodov in 19 bakterijskih vrst, prehransko dopolnilo pa je oplemeniteno tudi z vsebnostjo inulina, ki je poznan prebiotik. 

Izbor bakterijskih sevov je dobro načrtovano, saj prehransko dopolnilo vsebuje predvsem pestre bakterijske seve, ki so primerni za določene predele prebavnega trakta, kjer koristno popestrijo bakterijsko floro in jo predvsem dopolnejo. Ustrezna vsebnost bakterij v prebavnem traktu je nujna za dobro počutje človeka. 

Izdelku je dodan tudi Inulin

Inulin je prebiotik - naravna snov, ki je pridobljena iz cikorije. Inulin namreč spada predvsem v predel balastnih materialov, med drugim pa omogoča preživetje bakterijskih sevov, ki se nahajajo tudi v tem prehranskem dopolnilu. 

Snov je nepogrešljiva snov, ki omogoča preživetje bakteriji in ohranja fiziološke procese in optimizira okolje, ki ga bakterija potrebuje. 

Uporaba prehranskega dopolnila Mikrobiom Intercell

Prioporočeno odmerjanje prehranskega dopolnila je sledeče: 1 do 2 kapsuli prehranskega dodatka na dan. kapsule spijte z zadostno količino vode. 

Priporočamo odmeriti: 

1 kapsulo ob obroku in 1 kapsulo med obroki, najbolje s kozarcem vode. 

Priporočen čas jemanja:

Priporočeno je 3 mesečno jemanje prehranskega dodatka. Izdelek lahko sicer uživate dolgotrajno. 

Posebna tehnologija izdelave prehranskega dodatka

Mikrobiom Intercell je pripravljen s posebnim postopkom mikroinkapsulacije. 

Prav zaradi morebitnega dolgotrajnejšega shranjevanja prehranskega dopolnila je nujno, da je aktivnost bakterijskih kultur optimalna in da skozi čas shranjevanja čim več bakterij preživi. To je tudi razlog, da so bakterijske kulture kompaktirane v tako imenovane mikrokapsule. 

Ta postopek oziroma tehnološki proces ohranja aktivnost bakterij predvsem pa njihovo visoko koncentracijo praktično nespremenjeno. Mikrokapsule omogočajo enostavnost shranjevanja dopolnila skozi daljši čas. 

Mikrobiom-Intercell je zato stabilen, kakovosten in varen izdelek, kar je pri aktivnih mikroorganizmih še posebej pomembno.

Sestavine mikrobioma v prehranskem dopolnilu

1. Bifidobakterium longum IN-112. Lactobacillus brevis IN-123. Lactobacillus plantarum IN-22. Bifidobakterium longum IN-213. Lactobacillus bulgaricus IN-124. Lactobacillus reuteri IN-13. Bifidobakterium bifidum IN-114. Lactobacillus casei IN-125. Lactobacillus rhamnosus IN-14. Bifidobakterium bifidum IN-215. Lactobacillus casei IN-226. Lactobacillus rhamnosus IN-25. Bifidobakterium breve IN-116. Lactobacillus fermentum IN-127. Lactobacillus rhamnosus IN-36. Bifidobakterium breve IN-217. Lactobacillus helveticus IN-128. Lactobacillus rhamnosus IN-47. Bifidobakterium lactis IN-118. Lactobacillus helveticus IN-229. Lactobacillus rhamnosus IN-58. Bifidobakterium lactis IN-219. Lactobacillus helveticus IN-330. Lactobacillus salivarius IN-19. Enterococcus faecium IN-120. Lactobacillus paracasei IN-131. Lactococcus lactis IN-110. Lactobacillus acidophilus IN-121. Lactobacillus paracasei IN-232. Propionbacterium freudenreichii IN-111. Lactobacillus acidophilus IN-222. Lactobacillus plantarum IN-133. Streptococcus thermophilus IN-1

Prav raznovrstnost bakterij prehranskega dopolnila omogoča učinkovitost, pestrost in raznovrstnost bakterijskih kultur, ki posledično režijo številne zaplete. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Srce in ožilje

Vrste srčnih spodbujevalnikov
V splošnem delimo srčne spodbujevalnike na začasne in stalne. Pri prvih leži pulzni gene¬rator zunaj telesa, s srcem pa sta povezani le elektrodi. Uporabljajo se krajši čas, dokler je bolnik v bolnišnici, in sicer v primerih srčnih blokov, ki nastanejo po infarktih, zastrupitev z neka¬terimi zdravili, po večjih srčnih operacijah, ob srčnih zastojih in v raziskovalne namene. Trajni spodbujevalniki pa v celoti ležijo v bolnikovem telesu. Uporabljajo se ob srčnih blokih (popolni preddvorno-prekatni blok, vztrajajoči bloki po srčnih infarktih ... ), prepočasnem bitju srca, ki bolniku povzroča težave, ob prehitrem bitju srca, ki se ne odziva na zdravljenje z zdravili in še v nekaterih drugih primerih.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: InterCell Pharma InterCell Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja