HealthAid KIDZ Probio mikroorganizmi, 30 tablet

KidzProbio poskrbi za pravilno delovanje imunskega sistema in izboljšuje njegovo delovanje (D vitamin) pri dojenčkih in otrocih. Njegovo delovanje je izjemno, saj hkrati vsebuje tudi bakteriji Lactobacillus in Bifidobacterium ter tudi vitamine A, C, D in E, ki nadvse blagodejno vplivajo na telo. KidzProbio poskrbi za pravilno delovanje imunskega sistema in izboljšuje njegovo delovanje (D vitamin) pri dojenčkih in otrocih. Njegovo delovanje je izjemno, saj hkrati vsebuje tudi bakteriji Lactobacillus in Bifidobacterium ter tudi vitamine A, C, D in E, ki nadvse blagodejno vplivajo na telo.
32626 32626

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

KidzProbio poskrbi za pravilno delovanje imunskega sistema in izboljšuje njegovo delovanje (D vitamin) pri dojenčkih in otrocih. Njegovo delovanje je izjemno, saj hkrati vsebuje tudi bakteriji Lactobacillus in Bifidobacterium ter tudi vitamine A, C, D in E, ki nadvse blagodejno vplivajo na telo. 

Hkrati HealthAid nudi izjemno formulo, ki skrbi, da pridejo hranilne snovi nespremenjene do črevesja in mu tako še bolj koristijo. KidzProbio ima okusen saden okus po črnem ribezu, nad katerim bodo otroci preprosto navdušeni! 

Izdelek je primeren tudi pri ljudeh/otrocih

  • ki imajo želodčne oz. črevesne težave
  • ki imajo slabši prebavni sistem
  • če se pojavi intoleranca na laktozo/se hranila težje asimilirajo
  • ki trenutno jemljejo antibiotike  

Tabela sestavin izdelka 

Sestavina dopolnila vsebnost sestavin % PDV
Vitamin A (2667 iu) 800μg 100
Vitamin D (200 iu) 5μg 100
Vitamin E (18 iu)
12mg
100
Vitamin C
8mg
100

Mešanica mikroorganizmov
(Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus paracasei,

Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis)

2 milijardi živih organizmov** *

*Navedena kombinacija števila bakterij je bila vključena v času izdelave. Zaradi nestabilne narave organizmov se število živih organizmov lahko spreminja in se lahko sčasoma zmanjša glede na  temperaturna nihanja in pogoje shranjevanja.

PDV: Priporočen dnevni vnos. **PDV ni predpisan.

Sestavine: Sladili † (sorbitol, ksilitol), vitamin C (askorbinska kislina), sredstvi proti strjevanju (silicijev dioksid, magnezijev stearat), vitamin E (d-alfa tokoferol acetat),  mešanica mikroorganizmov, ojačevalec okusa (naravni okus črnega ribeza), vitamin A (retinil acetat), vitamin D3 (holekalciferol).

Navodila za uporabo HealthAid KIDZ Probio 

Priporočen dnevni vnos za otroke starejše od 3 let: žvečite eno tableto na dan pred obrokom. Za otroke mlajše od 3 let; tablete lahko zdrobite in prašek zmešate s hrano ali pijačo.

Uporabiti ga je treba takoj po drobljenju. 

Opozorila ob jemanju dodatka

Če se po zaužitju tega izdelka pojavi driska, zmanjšajte vnos na polovico priporočene količine. Če driska še vedno traja, prenehajte z uporabo.

V primeru jemanja antibiotikov vzemite InfantProbio 2 do 3 ure pred ali po zaužitju antibiotika.

Izdelek uporabljajte v skladu z navodili, ki so navedena na embalaži.

Način shranjevanja: Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Če ima vaš otrok vročino, krvavo drisko, hude bolečine v trebuhu ali bruha, se posvetujte s pediatrom za navodila za uporabo. Ne uživajte, če imate oslabljen imunski sistem (npr. AIDS, maligni limfom, zdravljenje s kortikosteroidi…). Prenehajte uporabo in se posvetujte s svojim zdravnikom, če se vam pojavijo ali poslabšajo prebavne motnje (npr. driska) oziroma, če imate prebavne motnje več kot 3 dni.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Health Aid Health Aid
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov