Mimijumi specialni cucelj tip II, 2 cuclja

Mimijumi cucelj je izdelan iz anti-alergenega naravnega silikona z nevtralnim okusom. Mimijumi cucelj je izdelan iz anti-alergenega naravnega silikona z nevtralnim okusom.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
25855 25855

Ocene in mnenja

Opis

Mimijumi cucelj je izdelan iz anti-alergenega naravnega silikona z nevtralnim okusom. To pomeni, da cucelj nima tipičnega, gumijastega okusa kot cuclji iz lateksa, ki je tudi zelo pogost razlog, da nedonošenčki in dojenčki druge stekleničke kakor tudi dudice zavračajo.

Varnost Mimijumi proizvodov

Mimijumi steklenička je izdelana iz kakovostnih materialov brez vsebnosti škodljivih snovi. Specialen cucelj je narejen iz silikona medicinske kakovosti, ki je izdelan skladno z najvišjimi standardi kakovosti v Avstriji. Telo stekleničke je izdelano iz Grilamid-a. To je švicarska umetna snov, ki perfektno nadomešča steklo, je od njega pribl. 60 odstotkov lažja in nelomljiva. Poleg tega se ne razpraska kot navadna plastika, zato nalaganje mikrobov, klicev in bakterij tukaj ni možno.

Mimijumi steklenička izpolnjuje vse zahteve Evropskega standarda EN 14350 („Izdelki za dojenčke in majhne otroke – izdelki za tekočo hrano“). Vse dele stekleničke lahko pomivate v pomivalnem stroju in razkužite v sterilizatorju. Vsi sestavni deli stekleničke so bili testirani in preverjeni s strani TÜV Rheinland in so certificirani kot izdelek brez vsebnosti škodljivih snovi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Mimijumi Mimijumi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja