Mioba arnika gel za masažo, 100 mL

<strong>Nežen in hranilen kozmetično negovalni gel, obogaten z dragocenimi naravnimi sestavinami.</strong> Nežen in hranilen kozmetično negovalni gel, obogaten z dragocenimi naravnimi sestavinami.
546577 10105

Ocene in mnenja

Opis

Mioba arnika gel za masažo je nežen in hranilen kozmetično negovalni gel, obogaten z dragocenimi naravnimi sestavinami.

Arnikin gel vsebuje številne naravne izvlečke, ki pripomorejo k učinkovitosti masažnega gela Mioba. Gel vsebuje planinsko arniko, mentol, kafro ter izbrana in visoko kvalitetna eterična olja rožmarina, poprove mete ter pomirjajoče sivke.

Mioba arnika gel je namenjen intenzivnemu lajšanju dermalnih težav okončin - še posebej pa je primeren za negovanje ter intenzivno masažo predelov hrbta ter okončin.

Kdaj uporabiti izdelek Mioba arnika gel?

- ob obremenitvi mišic, okončin za hlajenje
- ob športni aktivnosti
- po intenzivnem fizičnem naporu
- pred razgibavanju mišic

Izdelek uporabite po potrebi, lahko tudi večkrat dnevno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Koža

Pri ženskah proizvajajo žleze lojnice po menopavzi manj loja, kar naredi kožo bolj suho, sčasoma pa začnejo nepravilno delovati tudi melanociti. Na nekaterih mestih proizvajajo preveč rjavega kožnega barvila. Pojavijo se pigmentne pege, ki jih manj šarmantno, toda ustrezno, imenujemo starostne pege. Na drugih mestih se zmanjša količina pigmenta: lasje osivijo. Končno pa se zmanjša tudi količina maščobe v tretji plasti kože, to je podkožno maščevje, kar povzroči, da koža postane ohlapna. Vendar staranje kože pospešijo predvsem UV-žarki. Kdor se rad praži na soncu, bo kmalu videti star. Ta fenomen, ki se imenuje »Photoaging« - koža, ki je predčasno gubasta in ohlapna -, se kljub dosežkom medicine in farmacije stežka odpravi, kljub velikim vsotam denarja za zgladitev gubic, ki so velike nekaj stotink milimetrov.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Mioba Mioba
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja