MomMe peneča hranilna kopel, 150 mL

<strong>MomMe peneča hranilna kopel za vaše najmlajše je kozmetična kopel, ki je namenjena negovanju kože telesa in nežnemu razvajanju. </strong> MomMe peneča hranilna kopel za vaše najmlajše je kozmetična kopel, ki je namenjena negovanju kože telesa in nežnemu razvajanju.
1247 1247
Minimalno naročilo - količina:12

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 3
Ocena izdelka:
Darja **** 4. 10. 2015 02:00
Preberi več
Mojca **** 21. 09. 2015 02:00
Preberi več
Anita **** 27. 02. 2015 01:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Opozorilo: minimalna količina tega proizvoda je 12.

MomMe peneča hranilna kopel za vaše najmlajše je kozmetična kopel, ki je namenjena negovanju kože telesa in nežnemu razvajanju.

Izdelek lahko uporabite tudi kot gel, ki je namenjen hitremu tuširanju - otroška koža bo zelo hvaležna ter se bo odzvala z mehkobo ter lepi izgledom. Peneča kopel kožo nahrani ter jo neguje, zato je še posebej primerna za vse otroke z morebitnimi alergijami ter vsem otrokom, ki imajo razdraženo, rdečično, atopično kožo. Izdelek je zelo nežen je brez vonja ter morebitnih alergenih snovi.

Vsebuje rastlinske peneče snovi, pridobljene iz kokosa in izbrane sestavine ki negujejo, vlažijo in pomirjajo kožo, kot so mandljevo mleko, rastlinski biolipid kompleks, naravni vitamin E in prebiotik cikorije, ki pomaga vzdrževati ravnovesje bakterijske flore kože, zmanjšuje možnosti dehidracije in ekcema.

MomMe peneča hranilna kopel vsebuje mešanico aktivnih kakovostnih olj, ki kožo zaščitijo ter jo ohranjajo v najboljši kondiciji. Krema je v 40 % sestavljena iz tovrstnih negovalnih olj: sončnica, lubenica, makadamija, sladki mandelj. Formulirana mešanica olj v celoti nadomesti mešanico parafinskega olja in njegovih emulzijskih mešanic.

Krema ima nežno penečo konsistenco in jo lahko uporabljate kot kopel ali kot gel za umivanje.

Uporaba MomMe peneče kopeli

Kopel vlijte v pripravljeno toplo vodo, ki je segreta na cca 36 ali 37 stopinj. Dodajte 10 do 15 mL hranilne kopeli ter premešajte, da se nekoliko speni.

V kolikor želite otroka le stuširati nanesite oljno kopel na površino kože vašega otroka, ki naj bo predhodno navlažena.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Okužbe - aktualno v hladnih dneh!

Ti virusi se širijo po zraku s kužnimi kapljicami, z neposrednim stikom (poljubljanje), prek predmetov in površin, zlasti pa prek onesnaženih rok. V tem času se več družimo v zaprtih prostorih, si voščimo...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Bojevite besede so slabe za otrokove možgane, ker zahtevajo slepo poslušnost, vendar pa pogosto povzročijo neposlušnost Če je zaradi discipliniranja sistem za strah velikokrat aktiviran, lahko otrok pozneje v življenju trpi zaradi motenj, ki jih povzroča anksioznost, in socialnih fobij. Če od otroka zahtevamo slepo poslušnost, se bo naučil podrejati in izvajati oblast. Pri nekaterih otrocih se v spodnjih možganih aktivira sistem za BES. Kadar se to zgodi, se otrok na videz podredi, vendar pa je njegov sistem za bes kot tempirana bomba; sproži se lahko kadar koli v življenju. Pri nekaterih se sproži na igrišču in otrok se spremeni v ustrahovalca. Drugi jezo zadržujejo v sebi do adolescence, tedaj pa se lahko pokaže v obliki povzročanja škode sebi ali nasilja.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: MomMe MomMe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja