Multicomplex sport, 10 vrečk po 20 g

Prehransko dopolnilo z minerali za nadomeščanje vode in mineralov, izgubljenih z znojenjem pri športnih aktivnostih ter za spodbujanje delovanja mišic. Prehransko dopolnilo z minerali za nadomeščanje vode in mineralov, izgubljenih z znojenjem pri športnih aktivnostih ter za spodbujanje delovanja mišic.
18093 18093

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Prehransko dopolnilo z minerali za nadomeščanje vode in mineralov, izgubljenih z znojenjem pri športnih aktivnostih ter za spodbujanje delovanja mišic. Od ostalih podobnih izdelkov se razlikuje po svoji popolni sestavi, ki poleg kloridov, natrija, kalija in magnezija vsebuje tudi tavrin in antioksidante, kot je vitamin C. Vsebuje tudi koencim Q10. Z aromo rdeče pomaranče.

Vsebnost:

10 vrečk po 20g, vrečke vsebujejo granulat z okusom rdeče pomaranče.

Uporaba:

raztopite vsebino 1 vrečke v 500 ml vode.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Stranski učinki, kot sta izguba las in slabost, so neprijetni, vendar večinoma prehodnega značaja.

HORMONSKO ZDRAVLJENJE

Tamoksifen je hormonsko zdravilo, ki nasprotuje delovanju estrogena, in tako pri določenih bolnicah zavira rast raka dojke. Ponekod bolnicam s povečanim tveganjem za razvoj raka dojke jemanje tamoksifena celo priporočajo. Raziskave kažejo, da je pri njih uporaba tamoksifena za 40 odstotkov zmanjšala smrtnost zaradi raka dojke.

Ker nasprotuje delovanju estrogena, se ob dolgotrajnem jemanju lahko pojavijo stranski učinki, na primer menopavzaini simptomi. Poleg tega zdravilo nekoliko poveča tveganje za razvoj raka telesa maternice.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ESI ESI
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja