Multicomplex vitality, 20 vrečk po 4 g

Prehransko dopolnilo  z edinstveno sestavo - s kalijem, magnezijem, tavrinom in koencimom Q10. Prehransko dopolnilo  z edinstveno sestavo - s kalijem, magnezijem, tavrinom in koencimom Q10.
18090 18090

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Prehransko dopolnilo  z edinstveno sestavo - s kalijem, magnezijem, tavrinom in koencimom Q10. Za razliko od podobnih prehranskih dopolnil ne vsebuje natrijevega klorida, prav tako pa tudi  ne sladkorja.

Vsebina:

20 vrečk po 4 g

Uporaba:

vsebino 1 vrečke raztopite v kozarcu vode (100 ml) 2–3 -krat dnevno, po potrebi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

ŠIRJENJE RAKAVE BOLEZNI

Rak se pogosto najprej širi v področne bezgavke, pri dojkah pazdušne, ki se posledično povečajo. Možno je tudi širjenje v bezgavke pod prsnico in nad ključnico. Za dolgoročno napoved poteka bolezni je širjenje z zasevki prek krvi verjetno pomembnejše. Prav zato skušajo z modernimi načini zdravljenja, kot sta hormonsko zdravljenje in kemoterapija, uničiti rakave celice v vsem telesu, ne le na mestu izvornega tumorja.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ESI ESI
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja