NAN H.A. mlečna formula, 400 g

<strong>NAN H.A. 2 je še posebej primeren kot nadaljevanje prehrane z začetnim mlekom NAN H.A. 1 pri dojenčkih s povečanim tveganjem za razvoj alergij.</strong> NAN H.A. 2 je še posebej primeren kot nadaljevanje prehrane z začetnim mlekom NAN H.A. 1 pri dojenčkih s povečanim tveganjem za razvoj alergij.
540323 2613

Ocene in mnenja

Opis

Izbirate pravo mlečno formulo? Preverite na zavihku dodatno!

NAN H.A. je še posebej primeren kot nadaljevanje prehrane z začetnim mlekom NAN H.A. 1 pri dojenčkih s povečanim tveganjem za razvoj alergij. Če dojenček alergijo na beljakovine kravjega mleka že ima, se pred uporabo NAN H.A. posvetujte z zdravnikom. Uvajanje kateregakoli izdelka, nadaljevalnih mlečnih formul ali kravjega mleka mora pri teh dojenčkih potekati pod zdravniškim nadzorom.

NAN H.A. vsebuje visoko kakovostne beljakovine, pridobljene s posebnim postopkom delne hidrolize (delni hidrolizati beljakovin sirotke).

NAN H.A. vsebuje kulturo B.Lactis, ki je podobna tisti, ki jo najdemo v črevesni flori dojenih otrok. Količina B.Lactis: min 1x10 cfu/g.

Posebna kombinacija maščob, ki vsebuje esencialni dolgoverižni večkrat nenasičeni maščobni kislini, linolno in linolensko kislino, ki ju je potrebno vsakodnevno vnašati v organizem. Dodani sta tudi dolgoverižni večkrat nenasičeni maščobni kislini, DHA (dokozaheksaenojska kislina) in ARA (arahidonska kislina)..

Priprava NAN H.A. mlečne formule

Pred pripravo obroka si skrbno umijte roke.
Operite stekleničko in pokrovček z dudo, tako da odstranite vse ostanke mleka.
Nato ves pribor še 5 minut prekuhavajte. Posoda naj ostane pokrita do uporabe.
Prekuhavajte pitno vodo 5 min in jo nato shladite na ~40 °C.
Vlijte zahtevano količino ohlajene vode v prekuhano stekleničko. Za količino glejte preglednico hranjenja.
Uporabljajte izključno priloženo merico. Prašek poravnajte z vrhom merice.
Dodajte točno določeno število meric praška glede na starost otroka (glejte preglednico hranjenja).
Tresite steklenicko, dokler se prašek popolnoma ne raztopi.
Po uporabi merico pospravite v za to določeno mesto v posodi.
Posodo s praškom dobro zaprite. Shranjujte na suhem in hladnem mestu. Ne shranjujte v hladilniku ali zmrzovalniku. Po odprtju uporabite v 3 tednih.

POMEMBNO OBVESTILO:
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčke. Pred uporabo tega izdelka se posvetujte z zdravnikom, farmacevtom ali drugim strokovnjakom s podrocja nege matere in otroka. Izdelek je primeren za posebne prehranske namene za dojenčke od rojstva, kadar jih matere sploh ne dojijo ali ne dojijo dovolj.

Priloge

Dodatni opis

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dojenje

Zastoj mleka
Dojenje na ukaz: Pozabite vnaprej določene časovne načrte, saj vam povzročajo samo stres. Pustite svojemu otroku, da pije takrat, ko si bo to zaželel: to pokaže z gibi rok k ustom, z odprtimi usti in mahanjem z rokami ali jokom, ki pa predstavlja že hudo lakoto. Nekateri otroci zahtevajo dojko vsaki dve uri, nekateri otroci pa so popolnoma zadovoljni s štiriurnim ritmom. Zelo pomembno je, da se otroka doji tudi ponoči. Če boste rodili v porodnišnici, se še pred porodom pozanimajte, ali je dojenje ponoči mogoče. Najugodnejši je »rooming-in«, kar pomeni, da imate otroka ves čas pri sebi. Otroci, ki razvijejo lasten ritem dojenja, si s tem razvijejo zdravo predstavo o hrani, saj pijejo le takrat, kadar so lačni. Maščobne obloge, ki se nalagajo v prvih tednih, bodo izginile takoj, ko se bo otrok začel premikati in migati.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nestle Nestle
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja