Natural Wealth Beta karoten, 100 kapsul

<p>Beta-karoten je provitamin vitamina A.</p>

Beta-karoten je provitamin vitamina A.

434973 221

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Beta-karoten je provitamin vitamina A. Beta-karoten se spreminja v vitamin A samo takrat, ko ga telo potrebuje, preostala količina pa deluje kot antioksidant.
 
V eni kapsuli
6 mg beta-karotena (enakovredno 1 mg vitamina A)

Način uporabe

1 kapsula dnevno

Vsebina

100 kapsul

Proizvajalec

Natural Wealth

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Kadar otrok postane živčen zaradi hrane, preženite negativne povezave med hranjenjem in prostorom.

Pri vseh sesalcih visoka raven stresa in strahu zavre lakoto in ustavi naravne prebavne procese. Če vas torej skrbi, da otrok ne bo dovolj jedel ali da se bo umazal (to mu sporočate tako, da ga obsedeno brišete okrog ust ali da takoj pobrišete, če kaj polije), otrok prevzame vašo zaskrbljenost in noče jesti. Živčnost oziroma anksioznost staršev in vsiljivo hranjenje sta pogosto vzroka za prehranske težave pri otrocih. Desni čelni reženj odlično zaznava čustveno ozračje. Če vas torej skrbi, da otrok ne bo dovolj jedel, bo ta del otrokovih možganov v hipu opazil jezen izraz na vašem obrazu, živčnost v glasu ali napeto telo. Poskusite v času hranjena aktivirati sistem za igro v otrokovih spodnjih možganih, da bo začel hrano povezovati z zabavo, ne pa s strahom. Dajte mu krožnike z vzorci in mu dovolite, da se igra s hrano in razišče nove teksture in barve.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natural Wealth Natural Wealth
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja