Natural Wealth magnezij 250 mg, 100 kapsul

<p>Magnezij je potreben za pravilno delovanje živcev in mi&scaron;ic, vzdrževanje trdnih kosti, zagotavljanja energije.</p>

Magnezij je potreben za pravilno delovanje živcev in mišic, vzdrževanje trdnih kosti, zagotavljanja energije.

435015 125

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Magnezij je potreben za pravilno delovanje živcev in mišic, vzdrževanje trdnih kosti, zagotavlja energijo, ker je bazičen, magnezij se uporablja za balansiranje elektrolitskega ravnotežja, za uravnavanje prebave.

Znaki pomanjkanja so mišični krči, anksioznost, depresija, zmedenost, razdražljivost, tresenje, dezorientiranost, nepravilni srčni ritem, krvavenje dlesni. Magnezij imenujejo tudi protistresni mineral, kajti pri stresu se potrebe po magneziju povečajo, zato ga je v stresnih situacijah priporočljivo uživati.

Vsebuje

magnezijev oksid

Priporočena uporaba pri povečanih psihičnih naporih, razdražljivosti in depresiji, stresnih situacijah, starejšim osebam, pri težavah s celično prebavo na mikro nivoju, še posebej pa je primeren kot dodatek nosečnicam in doječim materam, za zaščito srca in ožilja, športnikom

Način uporabe

1 ali 2 tableti dnevno. Otroci od 11. do 14. leta starosti 1 tableto dnevno, otroci od 14. leta dalje in odrasli 2 tableti dnevno, po jedi.

Vsebina 100 tablet

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Depresija

Depresija ni navadna žalost, je bolezen, ki prizadene človeka kot celoto. Je motnja v delovanju možganov, ki spremeni naša čustva, misli in telo ter onemogoči funkcioniranje v družbi. Za razliko od depresije ima navadnažalost oprijemljiv vzrok in sčasoma mine, izraža pa se z znaki, podobnimi depresiji (solze, bolečina, občutek krivde, žalosti, zapuščenosti). Depresija ni znak slabosti ali nemoči, je resna, vendar ozdravljiva motnja. Sodi v veliko skupino afektivnih motenj.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natural Wealth Natural Wealth
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja