Natural Wealth omega 3 kardio, 60 kapsul

<p>Pomoč pri regulaciji ma&scaron;čob v krvi in trigliceridov.</p>

Pomoč pri regulaciji maščob v krvi in trigliceridov.

272477 1741

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

ZA REGULACIJO DELOVANJA SRCA IN OŽILJA

Esencialne maščobne kisline so neizbežne v preventivi in blaženju številnih tegob. Vedeti pa moramo, da niso vse OMEGA-3 enake. Natural Wealth je razvil specializirane izdelke, ki so izdelani na osnovi posameznih potreb potrošnikov. OMEGA-3 KARDIO je zelo močna formula s kar 60% omega-3 maščobnih kislin. Zdravje srca in ožilja je zelo pomembno za ohranitev zdravja celotnega organizma.

Omega – 3 (EPA/DHA) maščobne kisline so nepogrešljive v preventivi bolezni srca in ožilja.

Ena kapsula vsebuje

1000 mg ribjega olja, ki vsebuje 200 mg DHA, 300 mg EPA in 100 mg ostalih omega-3 maščobnih kislin.

Priporočena uporaba

kot pomoč pri regulaciji povišanih maščob v krvi in trigliceridov, kot podpora pri problemih s srčnim ritmom, kot preventiva za dobro delovanje srca in ožilja ter kot pomoč pri standardni terapiji.

Način uporabe

1 kapsulo do 4-krat dnevno po obroku.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Sistem za LJUBEZEN, POMOČ IN SOČUTJE aktivira številne pomembne dele spodnjih možganov in vpliva na kemične procese, ki se dogajajo v njih (glejte besedilo na temnejši podlagi spodaj)." Tudi drugi sesalci imajo takšen sistem, vendar pa se njihova sposobnost za skrbno negovanje svojih mladičev razlikuje od naše, še posebej zaradi razlik v oksitocinskem sistemu v njihovih možganih. Ker imamo ljudje večje zgornje možgane, obstajajo tudi pomembne razlike v delovanju sistema za ljubezen, pomoč in sočutje. Kadar je ta sistem v spodnjih možganih močno aktiviran in deluje usklajeno z zgornjimi možgani, smo sposobni ljubezen izražati z besedami na lep, zgovoren način. Lahko kažemo tudi sočutje in smo velikodušni. Nekateri primati, tako kot mi, raje pomagajo drugi živali v stiski kot se odločijo za nagrado v obliki hrane. Pri večini plazilcev sistem za ljubezen, pomoč in sočutje ni razvit, zato običajno pustijo, da se mladiči, ko se izležejo, sami znajdejo.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natural Wealth Natural Wealth
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja