Nature's Response maslo za telo, 210 mL

<p>Limonsko di&scaron;eče maslo za telo za negovano kožo telesa na bazi limonsko di&scaron;ečega olja čajevca, aktivnega medu manuke 10+ in naravnega čebeljega voska.</p>

Limonsko dišeče maslo za telo za negovano kožo telesa na bazi limonsko dišečega olja čajevca, aktivnega medu manuke 10+ in naravnega čebeljega voska.

16059 16059

Ocene in mnenja

Opis

Limonsko dišeče maslo za telo za negovano kožo telesa na bazi limonsko dišečega olja čajevca, aktivnega medu manuke 10+ in naravnega čebeljega voska:

* Aktivni med manuke 10+ deluje regenerativno.
* Naravni čebelji med ohranja kožo navlaženo.

Bogato maslo za telo, ki se enostavno vpije in pusti kožo svilnato gladko s čudovito svežim vonjem vsebuje organsko limonsko dišeče olje čajevca z dokazanimi regenerativnimi učinki.

Organsko, ne vsebuje parabenov in natrij lauret-sulfatov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Izurite se, da se ne boste tako zlahka prepustili stresu. To ste gotovo že pogosto slišali: stresa ne ustvarjajo ljudje ali situacije, ampak je v celoti odvisen od tega, kako se nanje odzovete. Lahko vzkipite zaradi porednega otroka, nesramnega šefa ali prodajalca ali pa globoko zajamete sapo in sklenete, da se ne boste ostro ali čustveno odzvali. Zato, ko boste naslednjič začutili, da nastaja stresna situacija, se potrudite in ostanite hladni. Sčasoma vam bo to čudovito uspevalo.

Naučite se postopkov za sproščanje stresa. Med najbolj preizkušenimi so joga, meditacija in globoko dihanje. Imejte te postopke za bistveno orodje za zdravje, podobno, kot je aspirin za glavobol.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nature's Response Nature's Response
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja