Nature's Response tea tree balzam, 150 mL

<p>Tea tree balzam za stopala in noge za negovano kožo stopal in nog na bazi olja čajevca, naravnega čebeljega voska in olivnega olja.</p>

Tea tree balzam za stopala in noge za negovano kožo stopal in nog na bazi olja čajevca, naravnega čebeljega voska in olivnega olja.

801461 16063

Ocene in mnenja

Opis

Tea tree balzam za stopala in noge za negovano kožo stopal in nog  na bazi olja čajevca, naravnega čebeljega voska in olivnega olja:
*  naravni čebelji vosek ohranja vlago.
* organsko olje čajevca – naravni aregenerator in preprečuje nastanek neprijetnih dišav, organsko olivno olje, ki mehča in vlaži.

Delovanje:
Bogata vlažilna krema se enostavno vpije, kožo nahrani,  zmehča in osveži je idealna za utrujene noge ter za vse, ki jih pogosto pestijo dermalne težave.

Organsko, ne vsebuje parabenov in natrij-lauret-sulfatov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Po večerji popijte malo zeliščnega čaja. Izogibajte se kavi in čaju s kofeinom, ker preprečujeta zaspanost.

Pred spanjem se umirite. Ne delajte, ne glejte živahnih oddaj na TV in ne pregledujte zapadlih računov. Raje si privoščite toplo kopel ali umirjen konjiček. Ustvarite si obred pred spanjem, ki vas bo upočasnil in umiril.

Ugasnite računalnik. Zdi se, da delo pred zaslonom vpliva na cikluse spanja in budnosti ter biološke ritme.

Prisluhnite svojemu telesu. Ste zaspani? Ugasnite luč. Niste zaspani? Vstanite iz postelje. Pomembno je, da sledite znamenjem svojega telesa in ne spreminjate spalnice v kraj, kjer bi vas skrbelo zaradi spanja.

Prisluhnite svojemu telesu. Ste zaspani? Ugasnite luč. Niste zaspani? Vstanite iz postelje. Pomembno je, da sledite znamenjem svojega telesa in ne spreminjate spalnice v kraj, kjer bi vas skrbelo zaradi spanja.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nature's Response Nature's Response
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja