Naturmed Xanadren vrečke, 10 x 15 mL

Izločite odvečno vodo iz telesa s pomočjo OsmoComplex-a, ki se skriva v Xanadren vrečkah. Izločite odvečno vodo iz telesa s pomočjo OsmoComplex-a, ki se skriva v Xanadren vrečkah.
32748 32748

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Izločite odvečno vodo iz telesa s pomočjo OsmoComplex-a, ki se skriva v Xanadren vrečkah.

Lastnosti Xanadren vrečk

  • enostavno za uživanje
  • prijeten okus pomaranče
  • medicinski pripomoček
  • ne vsebuje glutena
  • veganski izdelek

Kako deluje medicinski pripomoček Xanadren v vrečkah?

Xanadren v vrečkah je namenjen vsem, ki imate težave z odvajanjem odvečne tekočine iz telesa. Priporočen je tudi za tiste, ki se pogosto srečujete z občutkom težkih nog, ki so pogosto posledica oteklih nog in gležnjev. Xanadren v vrečkah je primeren tudi za tiste, ki se vam v telesu zadržuje voda in imate težave s celulitom ter odvečnimi kilogrami.

Medicinski pripomoček Xanadren deluje s pomočjo OsmoComplex. To je kompleks na osnovi sestavin rastlinskega izvora, ki spodbuja zbiranje vode in izločanje odvečne tekočine iz tkiv preko fizikalno-osmotskega procesa. Gre za rastlinski molekularni kompleks poliakoholov, flavonoidov ter mineralov. Inovativna kombinacija jesna, breze, dolgodlavke škrožolice, preslice in koprive. Dodan jim je ananasov sok, voda , askorbinska kislina, citronska kislina, kalijev sorbat ter aroma.

Rastlinski kompleks je zasnovan za obnovo pravega ravnovesja tekočin v tkivih. Učinkovito delovanje omogočajo naravne sestavine, ki s spodbujanjem privlačnosi vode odvajajo odvečne tekočine iz tkiv s fizikalno-osmotskim postopkom.

Sestavine

OsmoComplex, rastlinski molekularni kompleks polialkoholov (iz jesena), flavonoidov (iz breze in dolgodlakave škržolice) ter mineralov (iz preslice in koprive).

Uživanje Xanadren v vrečkah

Za odlične učinke raztopite vsebino ene vrečke v pol litra vode na dnevni ravni. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Naturmed Naturmed
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja