Neostrata Bionic Face (12% PHA) nočna vlažilna krema, 40 g

Neostrata Bionic Face nočna krema je odlična za vlaženje in pomiritev kože ter sočasno kljubovanje vidnim znakom staranja kože. Neostrata Bionic Face nočna krema je odlična za vlaženje in pomiritev kože ter sočasno kljubovanje vidnim znakom staranja kože.
422690 32784

Ocene in mnenja

Opis

Neostrata Bionic Face nočna krema je odlična za vlaženje in pomiritev kože ter sočasno kljubovanje vidnim znakom staranja kože.

Zakaj uporabiti nočno vlažilno kremo Neostrata Bionic Face?

  • primerna za večerno nego
  • vsebuje PHA
  • hipoalergena
  • nekomedogena
  • ne povzroča nastajanja aken
  • ne vsebuje dišav in PABA

Delovanje Neostrata Bionic Face nočne kreme

Učinkovita nočna krema Neostrata Bionic Face bo vašo kožo optimalno navlažila. Uspešno kljubuje vidnim znakom staranja in prispeva k bolj gladki koži. Znaki fotostaranja in prve vidne gube bodo po uporabi te kreme manj vidni.

Krema je zelo nežna do kože in je izvrstna izbira za pomiritev kože po površinskih kemičnih pilingih, mikrodermabraziji, laserskih terapijah ali kot protiutež kremam z vitaminom A, ki izsušujejo kožo.

Bionic Face nočna krema se odlično spopade tudi z pordelo in razdraženo kožo, ki jo s svojimi sestavinami ne draži dodatno, vendar prijetno pomiri in ustrezno navlaži.

Uporaba nočne kreme Neostrata

Bionic Face nočno vlažilno kremo nanesite na očiščeno kožo obraza in vratu. Primerna je za vsakodnevno uporabo. Svetujemo, da zjutraj na kožo nanesete kremo z zaščitnim faktorjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: NeoStrata NeoStrata
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov