Allergika Dermifant otroška oljna kopel, 500 mL

Allergika Dermifant otroška oljna kopel je kozmetični izdelek, ki je primeren za negovanje vašega otroka od 1. dneva dalje. Allergika Dermifant otroška oljna kopel je kozmetični izdelek, ki je primeren za negovanje vašega otroka od 1. dneva dalje.
25110 25110

Ocene in mnenja

Opis

Allergika Dermifant otroška oljna kopel je kozmetični izdelek, ki je primeren za negovanje vašega otroka od 1. dneva dalje. Izdelek je primeren za negovanje in razvajanje občutljive otroškek ože obraza in telesa.

Izdelek se uporablja kot dodatek kopelim, ki intenzivno ter globinsko neguje kožo vašega otroka. Otrok negovalno olje odlično prenaša, izdelek pa je dermatološko preizkušen na otroško dermalnih klinikah. Izdelek s pridom uporabite tudi na atopični koži vašega otroka, saj tako lahko po hitrejšem postoku dosežete normalizacijo kožnega stanja.

Allergika Dermifant otroška oljna kopel je primerna tudi za sledeča kožna stanja

  • ekcem ter atopijski dermatitis,
  • izredno suha luskasta koža
  • prekomerno občutljiva koža, ki je po možnosti rdečična
  • koža, ki je podvržena terapiji s steroidnimi kremami
  • suha koža, ki se lušči
  • koža, ki ni negovana

Negovalno olje vsebuje izdatno količino sojinega olja, le-to pa je obogateno z dragocenimi nenasičenimi maščobnimi kislinami. Dodatek olja k otroški kopeli omogoča izredno regenerativno sposobnost, zaščito zunanje plasti kože, ki jo sicer z mili za kopanje vztrajno odstrajujete. Suha koža ter pruritične spremembe so tao le še preteklost.

 

Učinek Dermifant otroške oljne kopeli

Oljna kopel omogoča navlažitev kože, obnovitev kožne bariere ter njeno intenzivno zaščito pred delovanjem zunanjih dejavnikov. Zunanja plast koće nabrekne ter privzame vse hranilne sestavine iz negovalnega olja. Ko se koža suši - dermalna vlaga ostaja ujeta v njeni strukturi - okluzija kožne bariere.

 

Uporaba dermatološke kopeli Allergika

Prekomerno kopanje dojenčka ni smiselno, saj s tem odstranjujete zaščitno plast, ki se formira na dermisu kože. Vašega dojenčka kopajte 1-2 tedensko, voda za kopanje pa naj ne bo prevroča. Najboljšo kožno regeneracijo in kožno mastenje dosežete pri temperaturi vode 32 stopinj celzija.

Odmerite po 2 žlici Allergika kopeli za nego dojenčka kar ustreza 20 mL, za kopanje večjega otroka porabite večjo količino (30 mL oljne kopeli).

Oljno kopel očistite s površine kadi s pomočjo navadnih čistil za kopalniško opremo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Allergika Allergika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja