Neostrata Skin Active Matrix Suport ZF 30 dnevna krema za obraz, 50 g

Ustrezno zaščito pred soncem in učinkovito regenerativno delovanje podarja bogata Neostrata Skin Active Matrix Suport ZF 30 dnevna krema za obraz. Ustrezno zaščito pred soncem in učinkovito regenerativno delovanje podarja bogata Neostrata Skin Active Matrix Suport ZF 30 dnevna krema za obraz.
422916 32779
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Ustrezno zaščito pred soncem in učinkovito regenerativno delovanje podarja bogata Neostrata Skin Active Matrix Suport ZF 30 dnevna krema za obraz.

Zakaj uporabiti dnevno kremo za obraz Skin Active Matrix Suport ZF 30?

  • primerna za dnevno nego obraza
  • zaščitni faktor 30
  • vlaži kožo

Delovanje Skin Active Matrix Suport ZF 30 dnevne kreme za obraz

Krema za obraz Neostrata je primerna za zaščito kože pred sončnimi žarki, hkrati pa na kožo deluje regenerativno in jo optimalno navlaži.

Skin Active Matrix Suport ZF 30 dnevno kremo bogatijo tri preverjene delujoče vrste učinkovin. Prisotni peptidi povečujejo količino kolagena v koži. NeoGlucosamine® in retinol blagodejno vplivata na proizvodnjo hialuronske kisline, ki je koži lasten podporni sistem. Če je v koži ustrezna količina hialuronske kisline, postane koža bolj gladka in napeta ter izgleda bolj mladostno, saj se zmanjša vidnost znakov staranja. Prav tako ti dve sestavini prispevata k hitrejšemu naravnemu procesu obnavljanja kože, jo posvetlita in zmanjšujeta vidnost drobnih ter zmernih gub. NeoGlucosamine® prispeva tudi k manjši vidnosti prekomerne pigmentacije kože. Dnevna krema za obraz vsebuje tudi izvleček granatnega jabolka, vitamina A in E ter izvleček kave, ki zavarujejo kolagen v koži pred poškodbami in zaščitijo kožo pred škodljivimi prosti radikali.

Ker je zaščita pred nevarnimi sončnimi žarki izredno pomembna, so Skin Active Matrix Suport ZF 30 zaščitni kremi dodani zaščitni filtri UVA ter UVB. Zaščitni filtri poskrbijo za ustrezno zaščito kože pred soncem in jo zavarujejo pred fotostaranjem okože.

Retinol in NeoGlucosamine® zaradi regenerativnega učinka spodbudita drobno luščenje kože, kar tudi pomeni, da izdelek deluje. Če je to luščenje preveč opazno in moteče, lahko zmanjšate pogostost uporabe kreme, da se koža postopoma navadi na njo.

Uporaba dnevne kreme za obraz z zaščitnim faktorjem Neostrata

Skin Active Matrix Suport ZF 30 uporabite na očiščeni koži vsako jutro. Nanesite na obraz in vrat. Če se boste dalj časa zadrževali na soncu, uporabite dodatno zaščito pred soncem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: NeoStrata NeoStrata
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov