Nikel Control 365 UNDO age krema s snežno algo, 50 mL

Nikel Control 365 UNDO age krema s snežno algo je inovativna kozmetična nega, ki predstavlja ključ do prijetene in vedno mladostne kože obraza. Nikel Control 365 UNDO age krema s snežno algo je inovativna kozmetična nega, ki predstavlja ključ do prijetene in vedno mladostne kože obraza.
11173 11173

Ocene in mnenja

Opis

Nikel Control 365 UNDO age krema s snežno algo je inovativna kozmetična nega, ki predstavlja ključ do prijetene in vedno mladostne kože obraza.

Sestavine izdelka

Snežna alga - je ključ do lepote in dolgotrajne kozmetične nege obrazaAlga prijetno učvrsti, regenerira kožo obraza ter jo prijetno razneži. 

Izdelek je primeren predvsem za normalno do suho kožo obraza. Koža je po nanosu te dolgotrajno delujoče kreme globinsko negovana, vidno navlažena. 

Način uporabe kozmetične kreme Nikel

Pokrovček kreme zavrtite in pritisnite nanj. Kremo venomer nanašajte v tankem sloju. 

Kremo uporabljajte predvsem na koži vratu, predvsem pa na področju obraza, dak ožo globinsko regenerirate in prijetno negujete. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Skrivnost zdrave prehrane

Glukagon kot pretvornik maščobe
Manj znan od inzulina je njegov nasprotinik, glukagon. Intenzivno se začne izločati, ko je v krvnem obtoku premalo krvnega sladkorja. Najprej poskrbi za to, da se raven sladkorja spet dvigne, tako da vpliva na pretvorbo zalog energije v jetrih in mišicah v krvni sladkor, ki je na razpolago za presnovo. Pri povprečnem odraslem človeku so te uskladiščene zaloge v obliki sestavljenega sladkorja, torej glikogena. Ko se te zaloge porabijo in telo s prehrano ne dobi novega nadomestila v obliki svežih ogljikovih hidratov, glukagon sproži pretvorbo maščobnih rezerv iz telesnih zalog, ki se sproščajo v kri v obliki maščobnih kislin. Tam se pretvorijo - podobno kot glukoza, vendar ne tako učinkovito - v energijo. Pri izgorevanju maščob nastajajo keton ska telesa. Neporabljena ketonska telesa se ne morejo pretvoriti nazaj v maščobne kisline in ko se enkrat sprostijo, se porabijo z aktivnostjo ali pa se izločijo s sečem.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nikel Nikel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov