Noreva Sensidiane pomirjevalni serum za obraz, 30 mL

Noreva Sensidiane pomirjevalni serum za obraz je ijovatiiven kozmetični izdelek, ki trajono izboljša mladostnost kože, zmanjša morebitno občutljivost le-te in preoreči draženje zaradi zunanjih dejavnikov. Noreva Sensidiane pomirjevalni serum za obraz je ijovatiiven kozmetični izdelek, ki trajono izboljša mladostnost kože, zmanjša morebitno občutljivost le-te in preoreči draženje zaradi zunanjih dejavnikov.
5614 5614

Ocene in mnenja

Opis

Noreva Sensidiane pomirjevalni serum za obraz je ijovatiiven kozmetični izdelek, ki trajono izboljša mladostnost kože, zmanjša morebitno občutljivost le-te in preoreči draženje zaradi zunanjih dejavnikov. 

Noreva Sensidiane Sérum je koncentriran serum, ki pomaga umiriti, mehčati in zmanjšati netolerantnost kože. 

Takoj pomirja draženje in morebitno nelagodje. Ob enem po nanosu temeljito okrepi naravno pregrado kože. Kožo zaščiti pred zunanjimi dejavniki ob enem pa zagotavlja takojšen občutek udobja.

Idealno za občutljivo, atopično in reaktivno kožo. Visoka toleranca, brez dišav in brez parabena.

Način uporabe Noreva Sensidiane pomirjevalnega seruma

Nanesite zjutraj in ponoči na kožo obraza, koža naj bo čista in suha.

Serum lahko kombinirate tudi z drugimi kozmetičnimi izdelki Sensodiane - pred nanosom seruma lahko kožo tonificirate in očistite z micelarno vodico Sensidiane. 

Sestavine kozmetičnega izdelka

Močno koncentrirana sestavina Neutrazen Pro ponuja takojšnje in trajno delovanje.

Fina tekstura seruma hitro prodira v kožo in posledično ne pušča mastnega preostanka na površini kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Smučanje na vodi

Smučanje na vodi
Smučanje na vodi je dolgo časa predstavljalo zabavo za redke posameznike, saj je bilo drago, možnosti izvajanja pa omejene. Šele razvoj vlečnic za vodno smučanje, ki delujejo podobno kot smučarske vlečnice, je uspel nekoč ekskluzivni šport preobraziti v »akcijo« za vse. Predpogoja za bliskovito vožnjo po vodi sta - poleg rešil.nega jopiča in zaščitne obleke - absolutna zanesljivost pri plavanju in določena mera telesne kondicije. Čeprav smučar po vodi drsi na videz brez naprezanja, je pri tem zaposlen skoraj ves mišični aparat. Ker hkrati krepi srčno-žilni sistem in pljuča, se poleg priporoča še izravnaina ali dopolniIna športna zvrst za izboljšanje zmogljivosti. Smučanje na vodi postavlja predvsem velike zahteve po vzdržljivostni moči.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Noreva Laboratories Noreva Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov