x
Vse kategorije
Novalac 3 Junior, 400 g ali AKCIJE
Novalac 3 Junior, 400 g ali AKCIJE
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Novalac 3 Junior, 400 g ali AKCIJE

Proizvajalec: Novalac
Je popolna mlečna prehrana brez saharoze.
Cena: 9,13 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka adaptirano mleko

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Novalac 3 Junior je nadaljevalno namenjeno otrokom po dopolnjenem 1. letu starosti.

Takrat se povečajo potrebe po določenih hranilih. Proizvod Novalac 3 je popolna mlečna prehrana brez saharoze. Poleg vitaminov in mineralov vsebuje tudi esencialne maščobne kisline, ki igrajo vodilno vlogo pri razvoju možganov.

Novalac 3 Junior mlečna formulacija je namenjena vsem otrokom do 3 leta starosti in se uporablja kot nadaljevalna formula mleka Novalac 2.

Novalac 3 Junior nadaljevalno mleko je vedno primernejša izbira kot je dajaje navadnega kravjega mleka. Posebne sestavine mleka Novalac 3 Junior so posebej formulirane za otroke v tem starostnem obdobju, ki potrebujejo za normalno rast in razvoj takšno mleko, ki bo nadomestilo vse potrebne vitaminske ter ineralne snovi.

Odmerjaje/uporaba mlečne formule Novalac 3 Junior

Vaš otrok naj za namene uravnotežene prehrane, ki vsebuje vse potrebne vitamine in minerale popije vsaj 500 mL mlečne formule. Novalac 3 Junior lahko uporabljate tudi skupaj z drugimi mlečnimi kašicami. Ena pločevinka, ki vsebuje 400 g prilagojenega prahu zadostuje za 12 mlečnih obrokov.

Novalac 3 Junior mleko je sestavljeno iz sestavin, ki so povsem v skaldu z evropskimi smernicami mlečne in druge prehrane. Mlečna formula tako ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov in snovi.

Prednosti Novalac 3 Junior mleka

- vsebuje veliko količino vitaminov in mineralnih snovi
- vsebuje optimalno vsebnost beljakovin ter maščobnih kislin
- prijeten okus po vaniliji
- preverjeno razmerje počasno ter hitro prebavljivih ogljikovih hidratov

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Posebna opomba

Večina naturopatov meni, da številne naturopatske terapije niso primerne za samopomoč, češ da so lahko nevarne, če jih ne izvajajo ustrezno usposobljeni posamezniki.

Tako na primer vztrajajo, da morajo zlasti akupunktuto, zeliščarstvo, kiropraktiko, osteopatija, hipnoterapija, prehransko terapijo z velikimi odmerki prehranskih dopolnit in celo homeopatijo izvajati izključno za to usposobljeni terapevti oziroma da je treba navedene terapije izvajati vsaj pod njihovim nadzorom.

Ta nasvet je tehten in razumen, kadar gre za velike udmerke zdravil za nevsakdanje ali resne bolezni, tehnik, kot so akupunktura, kiropraktika, osteopatija in hipnoterapija, pa ne bi nikoli smeli izvajati nestrokounjaki. Kar zadeva večino vsakodnevnih tegob, pa sta sprejemljiva .zlasti samopredpisovanje zeli1čnih in homeopatskih zdravil in prehranskih dopolnil ter zdravljenje z njimi in sta !dhko tudi učinkovita, če le kupujete zdravila pri uglednih, zaupanja vrednih prodajalcih in upoštevate navodila, ki so zdravilom priložena.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Spletne vsebine

Kaj pa, če dojenje ne steče? Izkušnje mamic!

Med nosečnostjo nas na vsakem koraku seznanjajo s spiskom dobrobiti, ki jih otrok z dojenjem pridobi. Da je dojenje najbolj zdrava stvar na svetu, to vemo vsi. O tem, da se otrok morda iz takšnih ali drugačnih razlogov ne bo dojil, pa je zelo... preberi več...

Materino mleko - okus in aroma sta odvisni od prehrane!

Prehrana med nosečnostjo in dojenjem ter v prvem letu dojenčkovega življenja ima ključen pomen za zdravje v odrasli dobi, kar imenujemo presnovno programiranje. Zdrava prehrana je pomembna naložba v zdravje otroka in matere že pred nosečnostjo... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka adaptirano mleko

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.