Novalac 3 Junior, 400 g

Je popolna mlečna prehrana brez saharoze. Je popolna mlečna prehrana brez saharoze.
556173 13377

Ocene in mnenja

Opis

Novalac 3 Junior je nadaljevalno namenjeno otrokom po dopolnjenem 1. letu starosti.

Takrat se povečajo potrebe po določenih hranilih. Proizvod Novalac 3 je popolna mlečna prehrana brez saharoze. Poleg vitaminov in mineralov vsebuje tudi esencialne maščobne kisline, ki igrajo vodilno vlogo pri razvoju možganov.

Novalac 3 Junior mlečna formulacija je namenjena vsem otrokom do 3 leta starosti in se uporablja kot nadaljevalna formula mleka Novalac 2.

Novalac 3 Junior nadaljevalno mleko je vedno primernejša izbira kot je dajaje navadnega kravjega mleka. Posebne sestavine mleka Novalac 3 Junior so posebej formulirane za otroke v tem starostnem obdobju, ki potrebujejo za normalno rast in razvoj takšno mleko, ki bo nadomestilo vse potrebne vitaminske ter ineralne snovi.

Odmerjaje/uporaba mlečne formule Novalac 3 Junior

Vaš otrok naj za namene uravnotežene prehrane, ki vsebuje vse potrebne vitamine in minerale popije vsaj 500 mL mlečne formule. Novalac 3 Junior lahko uporabljate tudi skupaj z drugimi mlečnimi kašicami. Ena pločevinka, ki vsebuje 400 g prilagojenega prahu zadostuje za 12 mlečnih obrokov.

Novalac 3 Junior mleko je sestavljeno iz sestavin, ki so povsem v skaldu z evropskimi smernicami mlečne in druge prehrane. Mlečna formula tako ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov in snovi.

Prednosti Novalac 3 Junior mleka

- vsebuje veliko količino vitaminov in mineralnih snovi
- vsebuje optimalno vsebnost beljakovin ter maščobnih kislin
- prijeten okus po vaniliji
- preverjeno razmerje počasno ter hitro prebavljivih ogljikovih hidratov

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Posebna opomba

Večina naturopatov meni, da številne naturopatske terapije niso primerne za samopomoč, češ da so lahko nevarne, če jih ne izvajajo ustrezno usposobljeni posamezniki.

Tako na primer vztrajajo, da morajo zlasti akupunktuto, zeliščarstvo, kiropraktiko, osteopatija, hipnoterapija, prehransko terapijo z velikimi odmerki prehranskih dopolnit in celo homeopatijo izvajati izključno za to usposobljeni terapevti oziroma da je treba navedene terapije izvajati vsaj pod njihovim nadzorom.

Ta nasvet je tehten in razumen, kadar gre za velike udmerke zdravil za nevsakdanje ali resne bolezni, tehnik, kot so akupunktura, kiropraktika, osteopatija in hipnoterapija, pa ne bi nikoli smeli izvajati nestrokounjaki. Kar zadeva večino vsakodnevnih tegob, pa sta sprejemljiva .zlasti samopredpisovanje zeli1čnih in homeopatskih zdravil in prehranskih dopolnil ter zdravljenje z njimi in sta !dhko tudi učinkovita, če le kupujete zdravila pri uglednih, zaupanja vrednih prodajalcih in upoštevate navodila, ki so zdravilom priložena.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Novalac Novalac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov